Κάτια Ταραμπάνκο : Αυτοί ήταν οι έρωτες της ζωής της

Κάτια Ταραμπάνκο : Αυτοί ήταν οι έρωτες της ζωής της

Οι μεγάλοι έρωτες της πιο δημοφιλούς παίκτριας του Survivor 4.

Το σίγουρο είναι ότι η Κάτια Ταραμπάνκο απασχολούσε τα Μέσα ακόμη και πριν κάνει την είσοδο της στο Survivor 4!

Hδη από το GNTM 2, η προσωπική της ζωή γινόταν αντικείμενο σχολιασμού στις τηλεοπτικές εκπομπές. Η πανέμορφη Κάτια αν και προσπαθούσε να κρατά τις σχέσεις της μακριά από τα λαμπερά φώτα της δημοσιότητας, οι paparazzi ήταν κάθε φορά εκεί να την απαθανατίζουν.

Η παίκτρια του Survivor 4 είχε δεσμό με τον επιχειρηματία, Γιάννη Χαλβατζή, με τον οποίο είχε δημοσιεύσει κοινές τους φωτογραφίες στα social media, όμως χώρισαν με το που βγήκε από το reality μόδας.

«Η Κάτια θα είναι πάντα η μικρή μου, το ότι χωρίσαμε δεν αναιρεί το τι έχουμε περάσει και πίστεψέ με μόνο λίγα δεν τα λες» , είχε δηλώσει ο Γιάννης Χαλβατζής μετά τον χωρισμό του από την Κάτια Ταραμπάνκο.

Όσον αφορά τώρα το λόγο του χωρισμού τους , ο Γιάννης Χαλβατζής αποκάλυψε πως πριν το παιχνίδι το ζευγάρι είχε χωρίσει και λίγο πριν η Κάτια μπει στο παιχνίδι είχαν επικοινωνήσει και είχαν την τυπική εβδομαδιαία επικοινωνία ενώ βρισκόταν μέσα στο παιχνίδι. Και μετά ήρθε ένας μεγάλος έρωτας στη ζωή της Κάτιας με τον συγγραφέα Γιώργο Λάγιο.

Μάλιστα οι δυο τους τον Μάρτιο του 2020 εμφανίστηκαν μαζί ως ζευγάρι στην εκπομπή The 2night show, όπου βρέθηκαν καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Τρεις μήνες μετά χώρισαν ακριβώς για τους λόγους που είχε πει η Κάτια Ταραμπάνκο . Η ίδια έφυγε στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στο Λονδίνο για επαγγελματικές υποχρεώσεις με το ζευγάρι να βάζει γρήγορο τέλος στη σύντομη σχέση του.

Το νέο της φλερτ πρόκειται για τον επιχειρηματία Κωνσταντίνο Χωρινό με τον οποίο η Κάτια Ταραμπάνκο βρίσκεται σε σχέση τους τελευταίους μήνες.

Ο σύντροφος της είναι στέλεχος της Οxygen bikes και συγκεκριμένα Ceo marketing. Την περίοδο 2011-2012 ο Κωνσταντίνος Χωρινός ως αντιπρόεδρος της ελληνικής ομοσπονδίας ποδηλασίας πραγματοποίησε μια μεγάλη σειρά δραστηριοτήτων γύρω από το άθλημα. Επίσης κατέχει δίπλωμα μάρκετινγκ και διαφήμισης από το London School of Foreign Trade, καθώς και μεταπτυχιακό πάνω στον τομέα του αθλητικού μάρκετινγκ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ