Κάιλι Μινόγκ : Αρραβωνιάστηκε με τον Πολ Σόλομονς;

Κάιλι Μινόγκ : Αρραβωνιάστηκε με τον Πολ Σόλομονς;

Ερωτευμένη και πλήρως ανανεωμένη είναι η Κάιλι Μινόγκ στο πλευρό του αγαπημένου της Πολ Σόλομονς και όπως δείχνουν τα πράγματα σύντομα το ζευγάρι θα ενωθεί με τα δεσμά του γάμου...

Ερωτευμένη και πλήρως ανανεωμένη είναι η Κάιλι Μινόγκ στο πλευρό του αγαπημένου της Πολ Σόλομονς και όπως δείχνουν τα πράγματα σύντομα το ζευγάρι θα  ενωθεί με τα δεσμά του γάμου.

Προς το παρόν, η πεθερά της γνωστής τραγουδίστριας επιβεβαίωσε πως οι δυο τους αρραβωνιάστηκαν, ιδιαίτερα ενθουσιασμένη για το ευτυχές γεγονός, όπως αναφέρει η βρετανική Daily Mail.

Την είδηση, όμως, έδωσε πρώτη η πρώην pop star και ηθοποιός Μπίλι Πάιπερ άθελά της σε συνέντευξη στο περιοδικό ELLE ενώ αφηγούνταν το πώς σε ηλικία 18 ετών ο Πολ την είχε σώσει μετά από επεισόδιο που είχε λόγω κακής διατροφής.

Αφού έδωσε λεπτομέρειες για το περιστατικό αναφέρθηκε εκ παραδρομής σ΄αυτόν ως ο «αρραβωνιαστικός της Κάιλι Μινόγκ».

Το ειδύλλιο του διευθυντή δημιουργικού τμήματος του βρετανικού αντρικού περιοδικού GQ και της αυστραλής τραγουδίστριας μπορεί να μετρά δύο χρόνια, ωστόσο, άτομα του στενού τους περιβάλλοντος ομολογούν πως η χημεία μεταξύ τους γρήγορα έδωσε τα πρώτα δείγματα πως βλέπουν σοβαρά τον δεσμό τους, με τις φήμες περί γάμου να ακούγονται ήδη από τότε.

Η Κάιλι Μινόγκ και ο Πολ Σόλομονς που έκαναν την πρώτη τους κοινή επίσημη εμφάνιση στο κόκκινο χαλί της βραδιάς απόνομής των βραβείων GQ, στο Λονδίνο τον Σεπτέμβριο του 2019, σχεδίαζαν σύμφωνα με πηγές να παντρευτούν μέσα στη χρονιά, αλλά όλα έχουν ανατραπεί μετά το ξέσπασμα της πανδημίας του COVID -19.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ