Και άλλη καταγγελία σοκ για τον Χαϊκάλη (pics)

Και άλλη καταγγελία σοκ για τον Χαϊκάλη (pics)

Σύμφωνα με την Sky Maddas, δέχτηκε από τον Παύλο Χαϊκάλη σεξουαλική παρενόχληση το 2011, όταν εκείνη ήταν ανήλικη.

Τον δημοφιλή ηθοποιό Παύλο Χαϊκάλη κατήγγειλε η Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός και σεναριογράφος Sky Maddas, μέσω ανάρτησης στον λογαριασμό της στο twitter.

Σύμφωνα με την ίδια, δέχτηκε από τον ηθοποιό σεξουαλική παρενόχληση και μάλιστα έδωσε στην δημοσιότητα μηνύματα που της έστελνε το 2011, όταν εκείνη ήταν ανήλικη.

Στο πρώτο της μήνυμα έγραψε: «Είδα το βίντεο με τον κ. Χαϊκάλη και τον κ. Φιλιππίδη να κοροϊδεύουν αισχρά τα θύματα σεξουαλικής κακοποίησης / βιασμού στο twitter. Τότε θυμήθηκα αυτά τα μηνύματα. Θυμήθηκα πόσο άσχημα είχα νιώσει, πόσο ντράπηκα, πόσο δεν ήθελα να προσβάλω τον πολύ ηθοποιό».

Νέα καταγγελία για τον Παύλο Χαϊκάλη από την Sky Maddas: "Πρώτη φορά κάποιος με έβλεπε σαν αντικείμενο του σεξ"

Έπειτα η Sky Maddas έγραψε: «Αύγουστος του 2011. Χτυπάει το μέσεντζερ και βλέπω το όνομα του κ. Χαϊκάλη. Είχα ταχυπαλμία. Από μικρή ήθελα να γίνω ηθοποιός και εκείνη την περίοδο έβλεπα φανατικά το 50-50, μια από τις αγαπημένες μου ελληνικές σειρές, ακόμα και σήμερα.

αναρτ

Ντράπηκα αλλά αναρωτιόμουν τι να απαντήσω σ’ αυτά τα μντ που έλαβα. Σκεφτόμουν τι να γράψω να μην προσβάλλω τον κ.Χαϊκάλη. Σκεφτόμουν και σε ποιες φωτός μου αναφερόταν. Γιατί φώτο με κιλοτάκια δεν είχα ανεβάσει ποτέ σε κανένα σόσιαλ μου μίντια.

Είχα ανεβάσει φωτογραφίες μιας φίλης μου με μαγιό το καλοκαίρι του 2011 και είχα ανεβάσει μια φώτο με τα πόδια μου για να δείξω το χρώμα που έκανα. Ήταν η πρώτη φορά που κάποιος με έβλεπε σαν αντικείμενο του σεξ».

χαι

Πηγή: thetoc.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ