Τιμοτέ Σαλαμέ : Γίνεται ο γιος του «Ψαλιδοχέρη» πλάι στην Γουινόνα Ράιντερ

Τιμοτέ Σαλαμέ : Γίνεται ο γιος του «Ψαλιδοχέρη» πλάι στην Γουινόνα Ράιντερ

Η διαφήμιση της Cadillac LYRIQ, το νέο ηλεκτρικό αυτοκίνητο της εταιρείας, σε σκηνοθεσία του Ντέβιντ Σέιν, είναι ένα άτυπο σίκουελ της ταινίας του Τιμ Μπάρτον «Ο Ψαλιδοχέρης» με τον Τιμοτέ Σαλαμέ να πρωταγωνιστεί ως τον γιο του Εντουαρντ

Η διαφήμιση της Cadillac LYRIQ, το νέο ηλεκτρικό αυτοκίνητο της εταιρείας, σε σκηνοθεσία του Ντέβιντ Σέιν, είναι ένα άτυπο σίκουελ της ταινίας του Τιμ Μπάρτον «Ο Ψαλιδοχέρης» με τον Τιμοτέ Σαλαμέ να πρωταγωνιστεί ως τον γιο του Έντουαρντ, τον Εντγκαρ, και την Γουινόνα Ράιντερ να επιστρέφει στον ρόλο της Κιμ και μητέρας του Έντγκαρ.

Ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα

Το σποτ μάλιστα πήρε την έγκριση του σκηνοθέτη της ταινίας Τιμ Μπάρτον ο οποίος δήλωσε πως «είναι σπάνιο όταν ένα έργο για το οποίο είσαι υπερήφανος συνεχίζει να ζει και να εξελίσσεται, ακόμη και μετά από 30 χρόνια. Χαίρομαι που βλέπω τον Εντγκαρ να αντιμετωπίζει τον νέο κόσμο…»

«Το «Edward Scissorhands» ήταν μια ταινία που λάτρεψα μεγαλώνοντας και η ευκαιρία να μπω σε αυτόν τον κόσμο ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Μου άρεσε επίσης η δουλειά του Ντέιβιντ Σέιν στις διαφημίσεις και ήταν πολύ ανοιχτός στη συγκεκριμένη συνεργασία», λέει ο 25χρονος ηθοποιός.

Δείτε το εδώ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ