Χριστίνα Παππά : «Μακάρι να δουλέψω με τον Γιώργο Κιμούλη όσο δύσκολες κι αν είναι οι συνθήκες»

Χριστίνα Παππά : «Μακάρι να δουλέψω με τον Γιώργο Κιμούλη όσο δύσκολες κι αν είναι οι συνθήκες»

«Τον συγκεκριμένο πρωταγωνιστή τον αγαπώ και μακάρι να δουλέψω μαζί του», δήλωσε η Χριστίνα Παππά σε τηλεοπτική εκπομπή.

Στην κάμερα της εκπομπής «Love It» και τον Κώστα Παπαποστόλου μίλησε η Χριστίνα Παππά, σχολιάζοντας τις καταγγελίες που έχουν πλημμυρίσει τον χώρο της ελληνικής τέχνης -και ιδίως του θεάτρου.

Τη στιγμή, όμως, που η πλειοψηφία των συναδέλφων της τάσσεται υπέρ των θυμάτων, η Χριστίνα Παππά κάνει την… ανατροπή, δηλώνοντας απερίφραστα ότι η ίδια δεν θα άρπαζε την κάθε ευκαιρία να παίξει στο πλευρό του Γιώργου Κιμούλη, «όσο δύσκολες και αν ήταν οι συνθήκες».

Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Πέφτω από τα σύννεφα με όλες αυτές τις καταγγελίες που ακούγονται. Είμαι ενάντια και θεωρώ καταδικαστέο ό,τι έχει να κάνει με βιασμό και σεξουαλική παρενόχληση. Ό,τι έχει να κάνει με το λεκτικό κομμάτι, υπάρχουν οι εύκολοι και οι δύσκολοι συνεργάτες. Όταν θα πάω σε μια συνεργασία και ξέρω ότι ο άλλος είναι δύσκολος, αλλά το πρεστίζ που θα πάρω θα με κάνει να το ανεχτώ, να το καταπιώ. Είναι άδικο να κατηγορώ μετά. Αν δεν το αντέχω σηκώνομαι και φεύγω. Δεν κάθεσαι μετέπειτα να κατηγορήσεις» εξήγησε η ίδια.

Αναφερόμενη στον Γιώργο Κιμούλη, τόνισε: «Τον συγκεκριμένο πρωταγωνιστή τον αγαπώ και μακάρι να δουλέψω μαζί του όσο δύσκολες κι αν είναι οι συνθήκες. Αν δεν αντέχω, θα σηκωθώ να φύγω. Έχω ακούσει ότι είναι δύσκολος άνθρωπος και ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας και να κατακρίνουμε». Όσο για το αν έχει δεχτεί εκείνη παρενόχληση στον χώρο της δουλειάς της, είπε: «Έχω δεχτεί να με φλερτάρουν, αλλά δεν έχει γίνει κάτι με το ζόρι. Είναι πάρα πολύ δύσκολο και μπράβο στα παιδιά που το έχουν αντιμετωπίσει γιατί θέλει δύναμη και μεγάλο κουράγιο να το αντιμετωπίσεις».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ