Σοκ για την Κατερίνα : Έγκυος η Σπυροπούλου από τον πρώην της Καινούργιου

Σοκ για την Κατερίνα : Έγκυος η Σπυροπούλου από τον πρώην της Καινούργιου

Απίστευτη εξέλιξη!

Το… μπαμ του μήνα, λένε εκείνοι που ξέρουν. Έγκυος λένε η όμορφη Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Και από ποιον; Από τον πρώην της Κατερίνας Καινούργιου. Τον γοητευτικό Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Εδώ πάρε ανάσα. Θα σου χρειαστεί. Και αν όχι εσένα; Της Κατερίνας σίγουρα.

Η Καινούργιου ήταν τρελά ερωτευμένη με τον Σταθοκωστόπουλο. Τα δημοσιεύματα της εποχής όμως έλεγαν πως χώρισε με τον επιχειρηματία, επειδή δεν την ενέκριναν οι γονείς του. Αφορμή για το τέλος τότε, γράφτηκε πως ήταν ο «αποκλεισμός» της παρουσιάστριας από τον γάμο της αδερφής του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου. Δεν ήθελε η οικογένεια να την δει ούτε στον γάμο.

«Δεν έφτασαν στα πρόθυρα του χωρισμού επειδή η αδελφή του Βασίλη δεν την κάλεσε στον γάμο της στη Βενετία, σίγουρα όμως το ψυχρό κλίμα που είχε δημιουργηθεί και με την Αφροδίτη δεν βοήθησε την κατάσταση» έλεγαν οι φίλοι. Μάλλον όμως για να ρίξουν στάχτη στα μάτια.

Αντίθετα όπως φαίνεται η Σπυροπούλου κάθε άλλο παρά τέτοια προβλήματα αντιμετωπίζει. Η αποδοχή είναι ξεκάθαρη. Και φτάνει πλέον μέχρι γάμο. Πολλώ δε μάλλον αν επιβεβαιωθεί το ρεπορτάζ για την εγκυμοσύνη. Και εκεί εάν και εφόσον θα χάσει η συμπαθής Κατερίνα. Τον δικό της γάμο περιμέναμε. Άλλοι θα φάνε πρώτοι τα κουφέτα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ