Περικλής για Ανθή στο Survivor 4 : «Λειτουργούσε σαν κακομαθημένο πλουσιοκόριτσο, παίζει πιο στρατηγικά απ’ όλους»

Περικλής για Ανθή στο Survivor 4 : «Λειτουργούσε σαν κακομαθημένο πλουσιοκόριτσο, παίζει πιο στρατηγικά απ’ όλους»

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός ήταν ο Περικλής Κονδυλάτος στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά την αποχώρησή του από το Survivor 4. Ιδιαίτερα επικριτικός ο πρώην παίκτης για την Ανθή Σαλαγκούδη.

Ο Περικλής Κονδυλάτος είναι η τελευταία απώλεια για την κόκκινη ομάδα του Survivor 4. Ο σχεδιαστής κοσμημάτων μίλησε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, Loveit και αποκάλυψε πως έχασε 10 κιλά κατά την παραμονή του στον Άγιο Δομίνικο.

Ο Περικλής αποκάλυψε πως αφού αποχώρησε έφαγε δύο πίτσες, 2 μερίδες μακαρόνια, αρακά, τηγανητές πατάτες, μια σοκολάτα, 10 πακέτα μπισκότα και ήπια 20 αναψυκτικά και όλα αυτά σε 20 λεπτά. Επίσης, αποκάλυψε πως έκανε 15 φορές ντους προκειμένου να καθαρίσει από την διαμονή του στην παραλία.

Τι είπε για τον Γιώργο Κοψιδά στο Survivor 4

Ο Περικλής Κονδυλάτος είχε καταφερθεί όσο ήταν στο παιχνίδι αρκετές φορές εναντίον του Γιώργου Κοψιδά. «Αισθάνθηκα ότι με είχε αδικήσει, γιατί πάρα πολλές φορές είχε αδικήσει με τις αποφάσεις του την ομάδα και αμφισβήτησα κάποιες αποφάσεις του στο αθλητικό κομμάτι» εκτιμά μετά την αποχώρησή του από το Survivor 4.

Ωστόσο, ο Κονδυλάτος εξήγησε πως οι σχέσεις τους ήταν πολύ καλύτερες προς το τέλος. «Με τον Γιώργο πριν φύγω κάναμε κάποιες συζητήσεις μόνοι μας, που μου είπε ότι έχει έρθει πολύ κοντά μου και ότι κάθε μέρα με βλέπει να μεταμορφώνομαι και να αλλάζω. Είχαμε πει ότι αν δεν φύγω θα ξεκινούσε μια νέα περίοδος για εμάς, που θα μπορούμε να συνεννοηθούμε περισσότερο» είπε.

Ο πρώην παίκτης του Survivor 4 σημείωσε πως συζήτησε με όλα τα παιδιά της ομάδας του, ενώ παραδέχτηκε ίσως να έχει «πει κάποια πράγματα που να είναι αιχμηρά για αυτούς».

Ο Τριαντάφυλλος θα είναι αδερφός μου

Ιδιαίτερα συγκαταβατικός υπήρξε ο Περικλής Κονδυλάτος και για τον Τριαντάφυλλο, με τον οποίο ήρθε σε αντιπαράθεση αρκετές φορές στο Survivor 4. «Δρούσε πολλές φορές με την παιδική του πλευρά… αυτό το πράγμα εμένα με στενοχωρούσε και αντιδρούσα σε αυτό» σημείωσε και πρόσθεσε: «Έχουμε ζήσει πολύ συγκινητικές στιγμές με τον Τριαντάφυλλο, έχουμε βρεθεί να ταΐζουμε ο ένας τον άλλο με το ίδιο κουτάλι στο στόμα και αυτές οι στιγμές θα μας ενώνουν για πάντα».

Ομολογουμένως, η στάση του απέναντι στον Τριαντάφυλλο εξέπληξε πολλούς. «Θα είναι αδερφός μου και η καρδιά μου θα τον αναζητά τις στιγμές που βάλαμε στην άκρη τις μικρότητες, τα νεύρα και μείναμε δύο άνθρωποι αντιμέτωπο με κάποιες συνθήκες οι οποίες ήταν πάρα πολύ σκληρές και μπορέσαμε να αντιμετωπίσουμε ο ένας τον άλλο, απλά σαν να είμαστε άνθρωποι» είπε ο Περικλής συγκινημένος για όσα βίωσε στο Survivor 4.

«Ελπίζω αν βγει και δει κάποια πράγματα, να μην θυμώσει κι εκείνος. Δεν θεωρώ ότι τον έχω κρίνει άδικα, θεωρώ ότι τον έχω κρίνει αυστηρά» είπε κλείνοντας την τοποθέτησή του για τον τραγουδιστή.

Η Ανθή λειτουργούσε σαν κακομαθημένο πλουσιοκόριτσο

«(Με) την Ανθή σε κάποια πράγματα ταίριαζα και σε κάποια πράγματα δεν ταιριάζαμε καθόλου σαν άνθρωποι. Την ώρα που τα κάνει δεν θα μείνω σιωπηλός. Αν δεν της αρέσει αυτό είναι δικό της θέμα» είπε τέλος για την Ανθή Σαλαγκούδη.

Παρότι τον είδαμε να έρχεται πιο κοντά με την παίκτρια στο Survivor 4, ο Περικλής έριξε τις σπόντες του για την δημοσιογράφο. «Δεν έχω υποχρέωση απέναντι στην Ανθή να τη νταντέψω, ούτε είμαι ο μπαμπάς της να της χαϊδεύω τα μαλλιά και να την κανακεύω. Αν δεν μπορεί να αποδεχτεί ότι κάποιες φορές λειτουργούσε σαν κακομαθημένο πλουσιοκόριτσο, αυτό δεν είναι δικό μου θέμα» είπε.

Βίντεο: Η Ανθή είναι η πιο έξυπνη παίκτρια στο Survivor 4

Ο Περικλής χαρακτήρισε την Ανθή μοιρολάγνα και μοιρολάτρη και δήλωσε εντυπωσιασμένος από τις στρατηγικές της ικανότητες. «Με έχουν εντυπωσιάσει όλοι για τις στρατηγικές τους ικανότητες. Πιο στρατηγικά από όλους παίζει η Ανθή. Θεωρώ ότι είναι η πιο έξυπνη παίκτρια που έχει περάσει από το παιχνίδι» είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: iefimerida.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ