Όλγα Φαρμάκη – Σταύρος Μαντόπουλος : Υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης (pics)

Όλγα Φαρμάκη – Σταύρος Μαντόπουλος : Υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης (pics)

Ένωσαν επισήμως τις ζωές τους και απολαμβάνουν στιγμές οικογενειακής ευτυχίας στο πλευρό της νεογέννητης κορούλας τους.

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους διανύει η Όλγα Φαρμάκη και ο Σταύρος Μαντόπουλος, αφού πριν από λίγο καιρό ήρθε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

Το ζευγάρι υποδέχτηκε την κόρη του στις 27 Ιανουαρίου, γεγονός που ήθελαν από κοινού πολύ και οι δύο.

Σύμφωνα με το Secret οι δύο ευτυχισμένοι νέοι γονείς, δεν έμειναν εκεί αλλά αποφάσισαν να ενώσουν και τις ζωές τους, όχι όμως σε κάποια εκκλησία ή σε δημαρχείο αλλά με σύμφωνο συμβίωσης.

Ο ερχομός του μωρού τους ήταν απλώς η επισφράγιση της ευτυχίας τους που ήρθε και για τους δύο σε πολύ σημαντική στιγμή της ζωής τους.

«Και εγώ και ο Σταύρος το θέλαμε και χαρήκαμε πάρα πολύ όταν το μάθαμε. Από την πρώτη στιγμή κατάλαβα ότι είναι ο άνθρωπός μου.

Εκείνος είχε τις αμφιβολίες του, αλλά εγώ από την αρχή είχα πει στη φίλη μου: “Ταιριάζω πάρα πολύ με αυτόν τον άνθρωπο, νιώθω ότι έχω βρει το άλλο μου μισό”.

Δεν υπήρχε άγχος, κανένα παιχνίδι στη σχέση, ήταν πολύ καλή η χημεία μας. Του ανακοίνωσα την εγκυμοσύνη με ένα τηλεφώνημα. Εγώ το έμαθα όταν ήμουν στο γραφείο.

Το θέλαμε και κάναμε προσπάθειες, δηλαδή μετρούσαμε τις μέρες, ρωτούσαμε και φίλους που έχουν κάνει παιδάκια να μας πουν tips. Όταν συνειδητοποίησα ότι είμαι έγκυος, ξετρελάθηκα!

Ήταν ό,τι ήθελα πιο πολύ» είχε δηλώσει σε σχετικά πρόσφατη συνέντευξή της η Όλγα Φαρμάκη, μιλώντας για την ευτυχία που βιώνει σε προσωπικό επίπεδο.

Πλέον είναι και επισήμως σύζυγοι και φυσικά απολαμβάνουν τις πρώτες ευτυχισμένες στιγμές ως οικογένεια με την κορούλα τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ