Έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου με τον Αλέξη Κούγια: «Για χαζούς μας περνάει;» – Η ένταση στον «αέρα» της εκπομπής

Έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου με τον Αλέξη Κούγια: «Για χαζούς μας περνάει;» – Η ένταση στον «αέρα» της εκπομπής

Ο ποινικολόγος επέλεξε να διακόψει την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την παρουσιάστρια.

Αλέξης Κούγιας έχει αναλάβει την υπεράσπιση του Δημήτρη Λιγνάδη και στο πλαίσιο της υπερασπιστικής του γραμμής, το πρωί της Τετάρτης, είχε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή «Ευτυχείτε» του Open.

Η τηλεφωνική επικοινωνία όμως αυτή διακόπηκε απότομα όταν ο Αλέξης Κούγιας λόγω μιας ερώτησης που του έθεσε η παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου, επέλεξε να της κλείσει το τηλέφωνο. Κίνηση που έκανε έξαλλη την παρουσιάστρια.

Όταν η Κατερίνα Καινούργιου ρώτησε τον δικηγόρο για μια παλαιότερη δήλωση του, όπου είχε αναφέρει ότι δεν θα αναλάμβανε υποθέσεις με παιδεραστία, ο Αλέξης Κούγιας απάντησε: «Είναι μια υπόθεση που δεν υπάρχει ούτε παιδεραστία, ούτε παιδοφιλία. Για αυτό είμαι συνήγορος. Δεν υπάρχει τίποτα».

Η Κατερίνα Καινούργιου προσπάθησε να του κάνει άλλη μια ερώτηση και ο ποινικολόγος της έκλεισε το τηλέφωνο.

«Πάω να σας κάνω μια πολύ ευγενική ερώτηση, με ευγενικό τρόπο, ούτε σας προσβάλλω ούτε τίποτα. Το έκλεισε επειδή τον ρώτησα; Αν είναι δυνατόν! Μα πείτε μου! Μιλάω με τον πιο ευγενικό τρόπο, κάνω τη πιο φυσιολογική ερώτηση και μου κλείνει το τηλέφωνο. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω! Πώς δεν έχει παιδεραστία κ. Κούγια; Πώς δεν έχει παιδοφιλία; Το είπε η κατάθεση, 14χρονα αγόρια ήταν. Για χαζούς μας περνάει; Μίλησα με τον πιο ευγενικό τρόπο» είπε σε έξαλλη κατάσταση η Κατερίνα Καινούργιου.

Πηγή: newsbeast.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ