Γιατί «σκοτώθηκαν» τελικά Κούγιας – Καινούργιου : Ολο το χρονικό (pics+vids)

Γιατί «σκοτώθηκαν» τελικά Κούγιας – Καινούργιου : Ολο το χρονικό (pics+vids)

Όλα ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Ευτυχείτε», που παρουσιάζει η Κατερίνα Καινούργιου, που προβλήθηκε το πρωί της Δευτέρας (1/3) όταν γνωστοποιήθηκε η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια μέσα στην οποία ο ποινικολόγος προανήγγειλε ότι θα υποβάλει αναφορά σε δικαστικούς που χειρίστηκαν την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη.

Όλα ξεκίνησαν κατά την διάρκεια της εκπομπής «Ευτυχείτε» , που παρουσιάζει η Κατερίνα Καινούργιου, που προβλήθηκε  το πρωί της Δευτέρας  (1/3) όταν γνωστοποιήθηκε η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια μέσα στην οποία ο ποινικολόγος προανήγγειλε ότι θα υποβάλει αναφορά σε δικαστικούς που χειρίστηκαν την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, καθώς και την απόφαση του να στραφεί κατά Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, εκπομπών και συγκεκριμένων προσώπων.

Στο σημείο αυτό ο Αλέξης Κούγιας έκανε ειδική αναφορά σε «επαγγελματία κυρία» της Μυκόνου, παρουσιάστρια πρωινής εκπομπής, η οποία, κατά την ανακοίνωσή του «θα πρέπει να καταλάβει ο τρόπος που αντιμετωπίζει την προσωπική και επαγγελματική της ζωή δεν της επιτρέπει να κάνει κρίσεις και να παρουσιάζει ένα νομικό θέμα με τέτοιον παράνομο και προκατειλημμένο τρόπο, όταν η παιδεία και η εν γένει προσωπικότητά της δεν είναι επαρκείς για να προσεγγίζει τέτοιου είδους θέματα».

«Ντροπή σας κύριε Κούγια»

Ο χαρακτηρισμός  «επαγγελματίας κυρίας της Μυκόνου» έθιξε την Κατερίνα  Καινούργιου οποία θεωρώντας πως φωτογραφίζεται μέσω της ανακοίνωσης πήρε αμέσως θέση:

«Αν το “επαγγελματίας κυρία της Μυκόνου” είναι σαν το “επαγγελματίας ομοφυλόφιλος”, μαγκιά μου και τιμή μου.

Αν όμως υπονοείτε κάτι για το ήθος μου, εσείς που είστε ο τελευταίος που πρέπει να μιλάτε για ήθος, όποια πέτρα κι αν σηκώσετε, έχει να πει το πόσο ηθικό πλάσμα είμαι. Και όλα αυτά τα χρόνια είμαι εδώ, στην πρώτη γραμμή, με το ήθος μου και την αξιοπρέπειά μου», ήταν η απάντηση της παρουσιάστριας, μέσα από τον αέρα της εκπομπής της.

Μάλιστα η Κατερίνα Καινούργιου σημείωσε ότι προφανώς και αναφέρθηκε σε αυτή, επισημαίνοντας ότι «εγώ ούτε σπίτι έχω στη Μύκονο όπως έχει ο κύριος Κούγιας, ούτε διακοπές κάνω κάθε χρόνο στη Μύκονο, όπως ο κύριος Κούγιας. Απλά, τυχαίνει τα τελευταία χρόνια επειδή έχει σπίτι εκεί ο σύντροφός μου και να έχω βρεθεί και παλαιότερα με τις φίλες μου, μέχρι εκεί. 

Από εκεί και πέρα, για τα υπόλοιπα τι να πρωτοπώ. Ότι εγώ δεν μπορώ να αγγίξω ένα τέτοιο θέμα επειδή η παιδεία μου δεν είναι επαρκής; Αν πιστεύετε κύριε Κούγια ότι η παιδεία μου δεν είναι επαρκής, είστε βαθιά γελασμένος.

Και πανεπιστήμιο έχω τελειώσει και όλα. Η παιδεία ενός ανθρώπου δεν έχει να κάνει με το πανεπιστήμιο και με τις γνώσεις του αντικειμένου».

«Εγώ το θέμα αυτό το προσέγγισα τελείως ανθρώπινα, όπως έτσι το προσεγγίζουν και οι περισσότεροι τηλεθεατές. Ντροπή όλα αυτά που είπε, αλλά πραγματικά είναι τιμή μου να με πιάνει στο στόμα του ένας τέτοιος τύπος», υπογράμμισε, ενώ σε άλλο σημείο, πρόσθεσε ότι «όποια πέτρα κι αν σηκώσετε, έχει να πει το πόσο ηθικό πλάσμα είμαι.

Και όλα αυτά τα χρόνια είμαι εδώ, στην πρώτη γραμμή, με το ήθος μου και την αξιοπρέπειά μου. Γνωρίζει και τον πατέρα μου και ξέρει πως με έχει μεγαλώσει, να δω τώρα τι θα πει. Ντροπή σας, έχετε και δυο παιδιά.

Ποιος νομίζει πως είναι; Έχω μιλήσει μαζί του και πάντα μου λέει “πόσο ευγενική είστε” και βγάζει μια τέτοια ανακοίνωση;… Κρίμα. Ντροπή σας κύριε Κούγια».

«Eχω σοκαριστεί, ποιος νομίζει ότι είναι; Θα πει για το πώς χειρίζομαι την προσωπική μου ζωή;

Για να θυμηθούμε πώς έχει χειριστεί στο παρελθόν ο κύριος Κούγιας την προσωπική του ζωή. Δεν σας φοβόμαστε κύριε Κούγια.

Και για το ήθος μερικών ανθρώπων, που μας θίγεται τώρα μέσα στην ανακοίνωσή σας, επιφυλασσόμαστε κι εμείς, δεν είστε ο μόνος καλός ποινικολόγος που υπάρχει», ανέφερε επίσης η Κατερίνα Καινούργιου.

Στήριξη από το κανάλι

Η αντίδραση από την μια της Κατερίνας Καινούργιου και ανώνυμες αναφορές του Αλέξη Κούγια σε πρωινά πρόσωπα του καναλιού προκάλεσαν την γρήγορη αντίδραση του OPEN που εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία στηρίζει απόλυτα την παρουσιάστριά του.

Αναλυτικά στην σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:

«Ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN από την αρχή της λειτουργίας του πρεσβεύει την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση των τηλεθεατών του. Τηρώντας απαρέγκλιτα τις αρχές της δημοσιογραφικής δεοντολογίας, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης για όλα τα σημαντικά θέματα που αφορούν την κοινωνία και τους πολίτες.

Σε συνέχεια της σημερινής δήλωσης του κου Αλέξιου Κούγια, ο οποίος αναφέρθηκε σε «παρουσιάστρια πρωινής εκπομπής» του τηλεοπτικού μας σταθμού, επιθυμούμε να εκφράσουμε την ικανοποίησή μας για την τελευταία δήλωση-απάντησή του με την οποία διευκρινίζει ότι δεν αναφέρεται στην κα Καινούργιου.

Πάρα ταύτα, επιθυμούμε να δηλώσουμε ότι ο σταθμός μας στηρίζει απόλυτα τη συνεργάτιδα του, της οποίας το ήθος, η αξιοπρέπεια και η επαγγελματική επάρκεια δεν αμφισβητούνται.

Στηρίζει απόλυτα επίσης και κάθε άλλο συνεργάτη, δημοσιογράφο ή παρουσιαστή του σταθμού, που μάχεται στην πρώτη γραμμή για την ενημέρωση και ψυχαγωγία του κοινού, όπως επιτάσσουν το Σύνταγμα και η νομοθεσία της χώρας».

Ο Αλέξης Κούγιας απαντά στην Κατερίνα Καινούργιου με νέα ανακοίνωση που εξέδωσε την ίδια μέρα. Η παρουσιάστρια, το πρωί της Δευτέρας έγινε έξαλλη στον αέρα του Ευτυχείτε, με προηγούμενη ανακοίνωση του γνωστού ποινικολόγου, στην οποία φαινόταν να «φωτογραφίζει» την ίδια.

Η ειρωνική συγγνώμη Κούγια

Για το χθεσινό της ξέσπασμα εναντίον του Αλέξη Κούγια θέλησε να τοποθετηθεί το πρωί της Τρίτης η Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια που χθες μετά την ανακοίνωση του ποινικολόγου που τη φωτογράφιζε, ξέσπασε εναντίον του ζητώντας του άμεσα μια συγγνώμη.

Στη συνέχεια ο Αλέξης Κούγιας με νέα επιστολή δήλωσε πως δεν εννοούσε την παρουσιάστρια λέγοντας μάλιστα πως ζητά συγγνώμη αν προσβλήθηκε αναγνωρίζοντας τον εαυτό της στην ανακοίνωσή του.

«Ο κόσμος καταλαβαίνει, είναι πανέξυπνος»

«Να πω κάτι χωρίς να καταχραστώ τον τηλεοπτικό χρόνο επειδή μπορεί να περιμένατε να πω κάτι, το δικό μου θέμα και με συγχωρείτε για το χθεσινό ξέσπασμα, ήταν τελείως αυθόρμητο. Το έληξα χθες. Είδατε πως τοποθετήθηκα, ευχαριστώ πάρα πολύ για τα άπειρα μηνύματα που έχετε στείλει. Ευχαριστώ και το κανάλι για τη στήριξή του. Ο κόσμος καταλαβαίνει, είναι πανέξυπνος»

Σε ανακοίνωση – απάντηση στην Κατερίνα Καινούργιου που εξέδωσε ο Αλέξης Κούγιας αναφέρει τα εξής:

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ – ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΛΕΞΙΟΥ ΚΟΥΓΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ

Ειλικρινά και χωρίς καμία αίσθηση χιούμορ ή ειρωνείας, δεν αναφερόμουν σ’ εσάς στο δελτίο τύπου που εξέδωσα.

Σε άλλη κυρία – παρουσιάστρια αναφερόμουν.

Εάν αναγνωρίσατε τον εαυτό σας, λυπάμαι πολύ.

Αθήνα, 01/03/2021

Με εκτίμηση και σεβασμό,

Αλέξιος Χ. Κούγιας

«Καταλαβαίνω ότι σου κατέστρεψα το «προϊόν» Κατερίνα Καινούργιου»

Ασφαλώς και οι ανακοινώσεις συνεχίστηκαν και η κόντρα πυροδοτήθηκε εκ νέου….

Με νέα ανακοίνωση που έκανε ο Αλέξης Κούγιας, απευθύνεται στον ιδιοκτήτη της εφημερίδας Espresso, Ιωάννη Φιλιππάκη. Ωστόσο, στην ίδια ανακοίνωση υπάρχει αναφορά και στην Κατερίνα Καινούργιου.

Καταλαβαίνω ότι σου κατέστρεψα το «προϊόν» Κατερίνα Καινούργιου με τις χθεσινές ανακοινώσεις – απαντήσεις μου και κυρίως με τις εύστοχες απαντήσεις της, γιατί κανείς δεν γνωρίζει ότι, ό,τι έγραψες για μένα σήμερα στην espresso, το έγραψες, γιατί πλέον είσαι το έμμεσο αφεντικό της στο Open, αφού όλοι γνωρίζουν ότι εσύ και  ο Ιβάν Σαββίδης είσαστε ένα και το αυτό στο Open και στις εφημερίδες «Δημοκρατία» και «live sport».

Για κάθε λέξη δυσφημιστική που γράφεις για εμένα, θα το πληρώσετε πολύ ακριβά και ευτυχώς για εμένα που υπάρχει και ο Σαββίδης από πίσω, για να εισπράξω τις αποζημιώσεις.

Στον κύριο Σαββίδη, για να εισπράξει αποζημιώσεις από το Open και τις εφημερίδες σας, προσβλέπει και ο εντολέας μου κύριος Δημήτριος Λιγνάδης.

Αθήνα, 02/03/2021

Αλέξιος Χ. Κούγιας

Η σημερινή αντίδραση της Καινούργιου για τις δηλώσεις Κούγια για Καπουτζίδη

Δηλώσεις έξω από τον Άρειο Πάγο έκανε σήμερα 3/3 ο συνήγορος του Δημήτρη ΛιγνάδηΑλέξης Κούγιας, ο οποίος ξεκίνησε σαν καταπέλτης εναντίον των ΜΜΕ. Ο Αλέξης Κούγιας αμφισβήτησε την επάρκεια του αντιδίκου δικηγόρου, αφήνοντας αιχμές ότι έχει χάσει δίκη και λέγοντας ότι «αυτή η υπόθεση δεν έχει κανένα χαρακτηριστικό δίκαιης δίκης».

«Επόμενο βήμα είναι το ΕΣΡ, για όλες τις εκπομπές, ανεξαρτήτως ποιος τις παρουσιάζει, τα κανάλια, τα sites, τους ραδιοφωνικούς σταθμούς για το αν καταρρακώθηκε το τεκμήριο αθωότητας και τα δικαιώματα του κατηγορουμένου» δήλωσε.

«Ποιος είναι αυτός για να ασχοληθώ σοβαρά μαζί του; Έχω μια διαφορετική κοινωνιολογική προσέγγιση ως άνθρωπος και ως οικογενειάρχης. Ο κ. Καπουτζίδης έκανε μια ανάρτηση με μια φωτογραφία μου που δεν έχει καμία σχέση με αυτό που αναφέρουν. Αυτή τη φωτογραφία ανέβασε για να με διακωμωδήσει, εμάς που έχουμε επιλέξει έναν άλλον τρόπο να ζούμε στη ζωή μας από την ομοφυλοφιλία, έναν διαφορετικό τρόπο να επιλέγουμε τον ερωτικό μας σύντροφο, διαφορετικό τρόπο να διαπαιδαγωγούμε τα παιδιά μας. Απ’ ό,τι λένε είναι καλός καλλιτέχνης, εγώ δεν τον έχω δει στο θέατρο. Δικαίωμα όλων αυτών που επιλέγουν έναν διαφορετικό τρόπο ζωής τον οποίο επίσης σέβομαι να τον επιλέγουν. Γι’ αυτό και ανέλαβα τον κύριο Λιγνάδη, επειδή το σέβομαι» είπε απαντώντας στη δημοσιογράφο που του επεσήμανε ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης έχει επιλέξει κι αυτός «διαφορετικό» τρόπο ζωής».

Η Κατερίνα Καινούργιου αναστατώθηκε φανερά από τα σχόλια και αναφέρθηκε live στους συνεργάτες της λέγοντας:

«Ιδανικά δεν θα ήθελα να το παίξουμε καθόλου αυτό το κομμάτι. Θα μου πεις γιατί το παίζεις; Καταλαβαίνω ότι είμαστε σε μια ζώνη που υπάρχει ανταγωνισμός. Θα ήθελα να τον αντιμετωπίζουμε σαν συνήγορο και όχι σαν προσωπικότητα».

Το σχετικό video:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ