Survivor : Ο Acun «έδωσε» την Μαριαλένα, «μας είπε να διαλέξουμε εκείνη αντί του Σάκη» (vid)

Survivor : Ο Acun «έδωσε» την Μαριαλένα, «μας είπε να διαλέξουμε εκείνη αντί του Σάκη» (vid)

Σε μια αμήχανη παρατήρηση προχώρησε στο Survivor, ο παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί.

Ο Acun έκανε στο σημερινό (3/3) επεισόδιο του Survivor ανέφερε πως ξέρει την Μαριαλένα από το casting και έκανε κάποια σχόλια που έφεραν σε δύσκολη θέση τόσο εκείνη όσο και τον Σάκη.

«Γνωρίζω τη Μαριαλένα από τα casting. Στο casting είπε ότι και ο πρώην της έκανε αίτηση για το Survivor. Και είπαμε αλήθεια; Οκ, τι να πω; Τη ρωτήσαμε ποιον θα ήθελε να διαλέξουμε αν υπήρχε μία επιλογή. Και είπε εμένα» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Ατζούν Ιλιτζαλί στην παραλία του Αγίου Δομινίκου. «Μετά ήρθε ο πρώην της και τον ρωτήσαμε πόσο καιρό είστε χωρισμένοι. Οι χρόνοι δεν ήταν ίδιοι! Ο ένας έλεγε έξι μήνες, ο άλλος έλεγε έναν μήνα και μπερδευτήκαμε. Ήταν δύσκολο για μένα να καταλάβω. Ήθελα να μάθω περισσότερα. Η ερώτηση μου για σένα, Μαριαλένα.. Τι σκέφτεσαι για τον Σάκη;», ανέφερε.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη τότε ήρθε σε μια δύσκολη θέση και δεν το έκρυψε: «Α ωραία… Θα το πω εδώ… Να με ακούσει όλη η Ελλάδα» τόνισε και συνέχισε: «Τίποτα, ο Σάκης είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί και τον εκτιμώ σαν άνθρωπο».

«Εγώ, όπως έχω πει, ήρθα εδώ για να την βοηθήσω. Είμαι ο μοναδικός άνθρωπος που την γνωρίζω καλύτερα από όλα τα παιδιά που έχουν περάσει από το Survivor. Ήρθα με πολύ θετική διάθεση, είναι φανταστικό παιδί και για μένα από τις καλύτερες παίκτριες αγωνιστικά» ανέφερε, ο Σάκης Κατσούλης.

«Στο μέλλον πιστεύεις, Σάκη, ότι υπάρχει κάποια πιθανότητα για σας;» αναρωτήθηκε στο τέλος ο Acun.

Πηγή: gazzetta/plus

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ