Σάκης Κατσούλης : Ο έρωτας με την Μαριαλένα και η σχέση του με την… Μαριπόζα

Σάκης Κατσούλης : Ο έρωτας με την Μαριαλένα και η σχέση του με την… Μαριπόζα

Πόσο καλά δικτυωμένος είναι πια ο Σάκης Κατσούλης στο Survivor;

Ο Σάκης Κατσούλης έχει αρχίσει να γίνεται ένα από τα βασικά πρόσωπα του Survivor, με τη συμμετοχή του να φαίνεται πως κάθε άλλο παρά τυχαία είναι, και δη στην μπλε ομάδα, όπου έχει δημιουργήσει ένα δίκτυο, το οποίο θα τον βοηθήσει να φτάσει μέχρι τέλους στο ριάλιτι επιβίωσης.

Ο άλλοτε τερματοφύλακας και νυν επιχειρηματίας έχει καταφέρει τον τελευταίο καιρό να κάνει το… ξεπέταγμά του, με τον καβγά ειδικά με τον Τζέιμς Καφετζή και τον Νίκο Μπάρτζη να συζητείται έντονα από τη στιγμή, που εκείνος συνέβη, σε βαθμό που οι δύο τελευταίοι δεν αποκλείεται να συστρατευθούν με τον Αλέξη Παππά, προκειμένου να αναχαιτίσουν την επέλαση του Σάκη.

Ο μεγάλος του έρωτας με την Μαριαλένα και η σχέση του με την Μαριπόζα

Ο Σάκης Κατσούλης μπήκε στο Survivor και εκεί βρίσκεται ξανά δίπλα στην Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η οποία πλέον έχει γυρίσει σελίδα στην ζωή της αφού φέρεται να βρίσκεται σε σχέση με τον τραγουδιστή Γιώργο Λιβάνη.

Ο Σάκης με την Μαριαλένα ήταν ζευγάρι για περισσότερο από δύο χρόνια, ενώ η Μαριαλένα βρισκόταν δίπλα του σε πολύ σημαντικές στιγμές της ζωή τους, όπως όταν πήγε φαντάρος.

Ο χωρισμός τους ήρθε πριν από 4 μήνες, δηλαδή λίγο πριν ξεκινήσει το Survivor και η απόφαση άνηκε στην Μαριαλένα, σύμφωνα με τις φήμες!.

Εκτός όμως από την Μαριαλένα, ο Σάκης έχει επαγγελματικές σχέσεις με μια ακόμα παίκτρια των Μαχητών.

Ο λόγος για την Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου, με την οποία έχει συνεργαστεί, αφού ο Σάκης έχει καταστήματα ρούχων και η Μαριπόζα έπαιρνε μέρος σε φωτογραφίσεις των προϊόντων του.

Οι γνωριμίες του Σάκη Κατσούλη εκτός παιχνιδιού που τον κάνουν φαβορί

Ο Πάνος Καλίδης, άλλωστε, εξήγησε το πώς σχετίζονται μεταξύ τους ο ίδιος, ο Σάκης, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η Χριστίνα Κεφαλά και ο Γιώργος Ταβλαδάκης. Πρόκειται, συνολικά, για πέντε άτομα που με κάποιο τρόπο έχουν συναναστραφεί, αλλά δεν είναι και τα μόνα σε αυτή την παραλία, με μια πρώην παίκτρια των «Μπλε» επίσης να έχει γνωρίσει τον Σάκη.

Συγκεκριμένα, μιλάμε για την Έλενα Κρεμλίδου, η οποία έχει παρουσιαστεί σε εγκαίνια καταστήματος ρούχων του Σάκη, μαζί με αρκετές ακόμη προσωπικότητες, όπως ο Κώστας Σόμμερ, ο Βαγγέλης Μάντζαρης και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης. Αυτό σημαίνει, φυσικά, ότι οι δυο τους με κάποιο τρόπο γνωρίζονται και, αν η Μαριπόζα παρέμενε στο Survivor, τότε σίγουρα ο Κατσούλης θα μετρούσε άλλη μία συμμαχία, ανεβάζοντας στα έξι τα μέλη της δικής του νέας υποομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ