Βραβείο στην Μπρίτνεϊ Σπίαρς για υποστήριξη των ΛΟΑΤΚΙ

Βραβείο στην Μπρίτνεϊ Σπίαρς για υποστήριξη των ΛΟΑΤΚΙ

«Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς είναι εδώ και καιρό υποστηρικτής της κοινότητας των ομοφυλόφιλων και διεμφυλικών. Έχει μιλήσει δημόσια κατά του μπούλινγκ των ΛΟΑΤΚΙ νέων, έχει δημόσια αντιτεθεί σε νομοσχέδια, στο Τέξας, που θα περιόριζαν τα δικαιώματα των διεμφυλικών, και έχει συμμετάσχει σε μουσικό φεστιβάλ προς τιμήν των θυμάτων της δολοφονικής επίθεσης σε νάιτ κλαμπ ομοφυλόφιλων στο […]

«Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς είναι εδώ και καιρό υποστηρικτής της κοινότητας των ομοφυλόφιλων και διεμφυλικών. Έχει μιλήσει δημόσια κατά του μπούλινγκ των ΛΟΑΤΚΙ νέων, έχει δημόσια αντιτεθεί σε νομοσχέδια, στο Τέξας, που θα περιόριζαν τα δικαιώματα των διεμφυλικών, και έχει συμμετάσχει σε μουσικό φεστιβάλ προς τιμήν των θυμάτων της δολοφονικής επίθεσης σε νάιτ κλαμπ ομοφυλόφιλων στο Ορλάντο, το 2016».

Με αυτές τις γραμμές αρχίζει η ανακοίνωση της μη κυβερνητικής οργάνωσης GLAAD (Gay & Lesbian Alliance Against Defamation) – ιδρύθηκε από ΛΟΑΤΚΙ εργαζόμενους σε μέσα μαζικής ενημέρωσης για να παρακολουθεί περιπτώσεις δυσφήμισής τους από τα ΜΜΕ – ότι, στις 12 Απριλίου, θα τιμήσουν την τραγουδίστρια για την προσφορά της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ