Κρίσι Τέιγκεν για Μέγκαν Μαρκλ : «Αυτοί οι άνθρωποι δεν θα σταματήσουν μέχρι να αποβάλει. Σταματήστε!»

Κρίσι Τέιγκεν για Μέγκαν Μαρκλ : «Αυτοί οι άνθρωποι δεν θα σταματήσουν μέχρι να αποβάλει. Σταματήστε!»

Το μοντέλο υπερασπίστηκε και πάλι δημόσια τη Μέγκαν Μαρκλ, λίγο πριν την προβολή της πολυσυζητημένης συνέντευξης της στην Όπρα Γουίνφρεϊ.

Η Κρίσι Τέιγκεν έσπευσε να υπερασπιστεί τη Μέγκαν Μαρκλ λίγο πριν τη προβολή της πολυαναμενόμενης συνέντευξης της στην Όπρα Γουίνφρεϊ και εν μέσω επικρίσεων που δέχεται από τα βρετανικά ταμπλόιντ.

«Αυτές οι αηδίες με την Μέγκαν Μάρκλ ξύνουν τις πληγές μου» έγραψε το μοντέλο στο Twitter. «Αυτοί οι άνθρωποι δεν θα σταματήσουν μέχρι να αποβάλει. Σταματήστε γα***ο!».

Είναι η δεύτερη φορά που η 35χρονη Τέιγκεν υπερασπίζεται δημόσια τη Μαρκλ. Τον περασμένο Νοέμβριο λίγο μετά την τραυματική εμπειρία που βίωσε με την αποβολή του μωρού της, δεν δίστασε να επικρίνει χρήστη του Twitter ο οποίος κατηγορούσε την πρώην δούκισσα του Σάσεξ για την απόφασή της να μιλήσει λεπτομερώς για την δική της αποβολή με άρθρο της στους New York Times.

Η 39χρονη Μαρκ έχει γίνει για άλλη μια φορά αντικείμενο σφοδρής κριτικής από μερίδα των μέσων λόγω της αποκαλυπτικής συνέντευξη της στην Όπρα παρέα με τον πρίγκιπα Χάρι.

Σε αποσπάσματα της εκπομπής που έχουν κυκλοφορήσει η Μαρκλ εμφανίζεται να επικρίνει τη βασιλική οικογένεια αναφέροντας ότι «ήθελα να ελέγχουν κάθε της κίνηση».

Ακόμη, τα τελευταία 24ωρα το διαδίκτυο έχει γεμίσει με άρθρα σχετικά με τις παλαιότερες καταγγελίες που την ήθελαν να ασκεί bullying εις βάρος εργαζομένων του παλατιού.

Όπως έχει ανακοινωθεί, η Μέγκαν Μάρκλ κυοφορεί αυτό το διάστημα το δεύτερο παιδί της με τον πρίγκιπα Χάρι.
Τον περασμένο Ιούλιο η Κρίσι Τέιγκεν και ο σύζυγός της Τζον Λέτζεντ έχασαν τον γιο τους όταν ήταν 20 εβδομάδων.

Η Τέιγκεν μοιράστηκε μια σειρά σκληρών, συναισθηματικά φορτισμένων εικόνων από το νοσοκομείο, μία από τις οποίες έδειχνε το ζευγάρι να κρατάει το μωρό, που είχαν ονομάσει Jack, στην αγκαλιά τους.

Την κίνηση της Τέιγκεν ακολούθησε κύμα συμπαράστασης ενώ η ίδια επαινέθηκε για την επιλογή της να μοιραστεί την τραυματική της εμπειρία ανοίγοντας τον διάλογο σχετικά με κάτι που βιώνουν εκατομμύρια γυναίκες σε ολόκληρο τον κόσμο αλλά μέχρι πρόσφατα σπάνια συζητιόταν ανοιχτά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ