Survivor spoiler : «Γ@μ@ την…» – Αυτή είναι η βρισιά που είπε ο Τριαντάφυλλος στον Ασημακόπουλο!

Survivor spoiler : «Γ@μ@ την…» – Αυτή είναι η βρισιά που είπε ο Τριαντάφυλλος στον Ασημακόπουλο!

Παρασκήνιο βόμβα από τον Άγιο Δομίνικο - Γι' αυτό του έκοψαν την καλημέρα

Της μουρλής στη κόκκινη παραλία και το Survivor με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τριαντάφυλλο!

Τι έχει συμβεί με τον τραγουδιστή και από την μια στιγμή στην άλλη βρέθηκε στο περιθώριο; Χτες είδαμε ακόμα ένα επεισοδιακό συμβούλιο, ίσως και το πιο επεισοδιακό, με τις βρισιές να βγαίνουν on camera! Ωστόσο όλο αυτό είχε ξεκινήσει μια μέρα πιο πριν.

Αυτή είναι η βρισιά που είπε ο Τριαντάφυλλος στον Ασημακόπουλο!

Στο επεισόδιο της Τετάρτης είδαμε τον Τριαντάφυλλο να μένει στο περιθώριο από όλη την κόκκινη ομάδα! Όπως τόνισε και ο ίδιος οι μόνοι που του μιλάμε και αυτοί ελάχιστα είναι ο Κώστας Παπαδόπουλος, ο Ηλίας Μπόγδανος και ο Παύλος Γαλακτερός. Όχι ότι τον κάνουν παρέα αλλά του λένε και μια καλημέρα.

Τι πραγματικά όμως έχει συμβεί; Ο Γιώργος Κόρομι αποκάλυψε, πριν την έναρξη του αγωνίσματος με έπαθλο την επικοινωνία, πως ο Τριαντάφυλλος έβρισε τον Γιώργο Ασημακόπουλο αμέσως μετά το συμβούλιο που ανακοινώθηκε η υποψηφιότητά του!

Αν και αρχικά ο Ντάφυ τόνισε πως δεν έβρισε κανέναν, αμέσως οι συμπαίκτες του τον διέψευσαν και στη συνέχεια αναγκάστηκε να το παραδεχτεί! Τι συνέβη όμως εκείνο το βράδυ και ποια ήταν η βρισιά που τον έβγαλε εκτός ομάδας;

Survivor spoiler: 'Γ@μ@ την...'

Survivor spoiler: Αυτή ήταν η βρισιά του Ντάφυ προς τον Ασημακόπουλο!

Σύμφωνα με τα όσα κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και εμείς δεν είμαστε σε φάση να γνωρίζουμε, διότι ούτε παρόντες ήμασταν φυσικά, ούτε έχει επιβεβαιωθεί από το κανάλι ο Τριαντάφυλλος έβρισε τα «θεία» του Γιώργου Ασημακόπουλο. Συγκεκριμένα μόλις βγήκαν από το συμβούλιο του νησιού ήταν έξαλλος και ενώ κάτι του έλεγε ο συμπαίκτης του γύρισε και του είπε «Γ@μ@ την Π@@@@ σου«!

Αυτό ήταν κάτι που αυτόματα τον έθεσε εκτός ομάδας! Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει γιατί ο Τριαντάφυλλος αντέδρασε τόσο άσχημα ενώ μιλάμε στην ουσία για ένα παιχνίδι, ένα ριάλιτι που αύριο, μεθαύριο θα ξεχαστεί! Όπως και να έχει οι επόμενες μέρες είναι πολύ πολύ δύσκολες…

Πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ