Βασίλης Τερλέγκας : «Με ενοχλεί να με λένε σκυλά» (vid)

Βασίλης Τερλέγκας : «Με ενοχλεί να με λένε σκυλά» (vid)

Ο Βασίλης Τερλέγκας μίλησε στην εκπομπή Love it και αναφέρθηκε στον χαρακτηρισμό «σκυλάς» που πολλοί έχουν πει για τον ίδιο.

Ο Βασίλης Τερλέγκας μίλησε στην εκπομπή Love it και αναφέρθηκε στον χαρακτηρισμό «σκυλάς» που πολλοί έχουν πει για τον ίδιο.

«Το βιώνω πολύ δύσκολο όλο αυτό με τον κορονοϊό και την καραντίνα, είμαι κλεισμένος στο σπίτι, έχω πάρει 20 κιλά. Το ωραιότερο ζεϊμπέκικο που έγραψα ποτέ είναι οι Στροφές. Το “καψούρα” να το πούμε για τους σκύλους.

Με ενοχλεί να με λένε σκυλά, δεν είναι καψούρικο, είναι συναισθηματικό. Συνάδελφοί μου με λέγανε σκύλο, χωριάτη», είπε αρχικά ο Βασίλης Τερλέγκας.

Ο Βασίλης Τερλέγκας πρόσθεσε επίσης: «Η εκκλησία είναι ένα καταφύγιο. Δεν ξέρω αν κολλάς ή δεν κολλάς κορωνοϊό, εγώ κοινώνησα». Στην εκπομπή Love it, μίλησε και ο φίλος του Γιώργο Κορόμι και έκανε αποκαλύψεις.

Στην εκπομπή Pop Up και τον Ιορδάνη Παπακυριακού παραχώρησε συνέντευξη ο Βασίλης Τερλέγκας, ο οποίος μίλησε για τον ρατσισμό που δέχτηκε επειδή είπε ότι δεν θέλει τα παιδιά του να γίνουν ομοφυλόφιλοι.

«Πέρασα διαταραχή πανικού από τον πολύ κόσμο που έπεφτε πάνω μου, νόμιζα ότι θα πεθάνω, είχα τρελαθεί. Δεν μπορείς να καταλάβεις τι σημαίνει διαταραχή πανικού. Ούτε στο χειρότερο εχθρό μου αυτό που έπαθα. Τη νύχτα γίνονται λιγότερα από τη μέρα.

Η δουλειά μου δεν έχει τόσα προβλήματα όσα μπορείς να φανταστείς. Η νύχτα είναι στην κουλτούρα του Έλληνα να διασκεδάζει. Δεν μπορώ εγώ να παρεκκλίνω, ως καλλιτέχνης», είπε αρχικά.

Ο Βασίλης Τερλέγκας πρόσθεσε επίσης: «Μπορεί και να υπήρξαν πισώπλατα μαχαιρώματα. Εγώ έφαγα πάρα πολύ ρατσισμό γιατί πιστεύω στο Χριστό και γιατί είπα ότι τα παιδιά μου δεν θέλω να γίνουν ομοφυλόφιλοι. Είπα ότι δεν θέλω, αν γίνουν θα τους στηρίξω».

Πηγή: youweekly.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ