Σε δύσκολη θέση ο Σπύρος Παπαδόπουλος

Σε δύσκολη θέση ο Σπύρος Παπαδόπουλος

Θα ανανεωθεί το συμβόλαιό του ή θα πέσουν τίτλοι τέλους στην επιτυχημένη εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου;

Πλησιάζει στη λήξη του το συμβόλαιο του Σπύρου Παπαδόπουλου με το κανάλι του Φαλήρου το καλοκαίρι του 2021, με τις φήμες για την ενδεχόμενη ανανέωσή του ή μή να δίνουν και να παίρνουν.

Oι συζητήσεις με το κανάλι του Φαλήρου περί ανανέωσής της πετυχημένης εκπομπής που μεταδίδεται κάθε Σάββατο είναι πολλές.

Σε αντίθεση με τις προηγούμενες φορές, μέχρι στιγμής δεν έχουν πραγματοποιηθεί συζητήσεις των δύο πλευρών περί ανανέωσής της πετυχημένης εκπομπής που μεταδίδεται κάθε Σάββατο.

Το πιθανότερο σενάριο είναι το συμβόλαιο του παρουσιαστή να μην ανανεωθεί από τον σταθμό, κυρίως λόγω των χαμηλών ποσοστών τηλεθέασης – φέτος ήταν η πιο «κακή» χρονιά του Παπαδόπουλου στον ΣΚΑΪ – αλλά και λόγω του ότι η εκπομπή μοιάζει να μην έχει κάτι άλλο να δώσει.

Η μόνη περίπτωση οι δύο πλευρές να καταλήξουν τελικά σε συμφωνία είναι να δώσουν τα χέρια για ολική ανανέωση του όλου project και κυρίως του περιεχομένου της εκπομπής, με ό,τι αυτό συνεπάγεται, καθώς το τηλεοπτικό κοινό έχει πλέον στραφεί σε πιο σύγχρονη εικόνα και μουσικές εκπομπές πιο… φρέσκου περιεχομένου. Όλα θα κριθούν τους πρώτους καλοκαιρινούς μήνες.

Ο όρος που είχε βάλει στο συμβόλαιό του

Την τελευταία φορά που είχε ανανεώσει το συμβόλαιό του, πριν δύο χρόνια, ο Σπύρος Παπαδόπουλος είχε βάλει ως αδιαπραγμάτευτο όρο η εκπομπή του να προβάλλεται μόνο το Σάββατο.

Ο τηλεοπτικός σταθμός είχε αποδεχτεί τον όρο αυτόν, ωστόσο αυτή τη φορά δεν είναι διατεθειμένος να υποχωρήσει.

Τα νούμερα του φετινού «Στην υγειά μας ρε παιδιά» αποτελούν αγκάθι για τον σταθμό, καθώς ο ανταγωνισμός είναι πλέον τόσο μεγάλος τα Σαββατόβραδα, που ο Σπύρος δεν καταφέρνει να βγει αλώβητος από τη μάχη της τηλεθέασης.

Ετσι, αν υπήρχε μια περίπτωση ο ΣΚΑΪ να ανανεώσει τη συνεργασία του με τον γνωστό ηθοποιό ήταν να υπάρξουν αλλάγές στο στήσιμο της εκπομπής προκειμένου να ανανεωθεί σε περιεχόμενο αλλά και σε διάθεση, γεγονός που στοίχισε σε νούμερα στους πίνακες τηλεθέασης της Nielsen, αφήνοντας τον ανταγωνισμό να πάρει κεφάλι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ