Χάρι – Μέγκαν : Διαζύγιο μετά την πολύκροτη συνέντευξη «βλέπει» η αδερφή της Δούκισσας

Χάρι – Μέγκαν : Διαζύγιο μετά την πολύκροτη συνέντευξη «βλέπει» η αδερφή της Δούκισσας

Μετά την συνέντευξη του Χάρι και της Μέγκαν στην Όπρα η Σαμάνθα ισχυρίζεται ότι είναι πολύ πιθανό ο πρίγκιπας να σκέφτεται ήδη τον τρόπο με τον οποίο θα χωρίσει από τη Μέγκαν.

Καταπέλτης ήταν για άλλη μια φορά η ετεροθαλής αδερφή της Μέγκαν Μαρκλ Σαμάνθα, δηλώνοντας ότι ο γάμος του πριγκιπικού ζεύγος θα λήξει σύντομα με διαζύγιο.

Μετά την συνέντευξη του Χάρι και της Μέγκαν στην Όπρα η Σαμάνθα ισχυρίζεται ότι είναι πολύ πιθανό ο πρίγκιπας να σκέφτεται ήδη τον τρόπου με τον οποίο θα χωρίσει από τη Μέγκαν.

Ο γάμος τους δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα υποστήριξε η αδερφή της Δούκισσας και ισχυρίστηκε ότι πιθανότητα θα περάσουν σύντομα το κατώφλι του δικηγόρου.

Η μόνη περίπτωση να σωθεί ο περιβόητος γάμος είναι να γίνει η Μέγκαν πιο ειλικρινής και το ζευγάρι να ακολουθήσει τις συμβουλές κάποιου ειδικού.

Το ζευγάρι στη συνέντευξη-βόμβα αφηγήθηκε τις αρνητικές εμπειρίες του κατά τη διάρκεια των βασιλικών τους καθηκόντων, με πιο σημαντική – αναμφίβολα και για το Μπάκιγχαμ – εκείνην που αφορά στα ρατσιστικά σχόλια τα οποία κατήγγειλε η Μέγκαν ότι δέχτηκε ο Χάρι, κατά του πρώτου τους παιδιού, όταν η ίδια ήταν ακόμη έγκυος.

Η Σαμάνθα με βιντεοσκοπημένο μήνυμά της στο ΤΜΖ δήλωσε ότι μετά την συνέντευξη στην Όπρα ο Χάρι θα σκεφτεί πολύ σοβαρά να μείνει στο πλευρό της Μέγκαν καθώς έχει γίνει μεγάλη ζημιά στην βασιλική οικογένεια.

Δηλώσεις που ανάψαν φωτιές

«Ίσως ήδη να την αμφισβητεί. Πρέπει να το σκέφτεται αν έχει λειτουργικό μετωπιαίο λοβό. Δεν είναι 12 ετών», ανέφερε η Σαμάνθα για τον πρίγκιπα Χαρι.

«Πρέπει να έχει την αίσθηση: «Ω, Θεέ μου, ό τι μου είπες ήταν ψέμα»» είπε η ίδια αναφερόμενη στο τι μπορεί να σκέφτεται ο Χάρι για τη Μέγκαν.

«Βλέπω (ο γάμος τους) να οδηγείται σε διαζύγιο, εκτός εάν απευθυνθούν σε σύμβουλο γάμου και μπορούν να συμφωνήσουν να είναι ειλικρινείς, και να ζητήσουν συγγνώμη απ΄όλους αυτούς που έχουν καταστρέψει…»

«Εννοώ, τίποτα από αυτά που ειπώθηκαν (στη συνέντευξη) δεν ήταν ειλικρινή κάνοντας ζημιά στη βασιλική οικογένεια», πρόσθεσε η ετεροθαλής αδερφή της Μέγκαν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ