Η σέξι φωτογράφηση της Τζένιφερ Λόπεζ με τον σύντροφό της

Η σέξι φωτογράφηση της Τζένιφερ Λόπεζ με τον σύντροφό της

Η 48χρονη σταρ δείχνει πιο ευτυχισμένη και λαμπερή από ποτέ, έχοντας βρει επιτέλους τον μεγάλο έρωτα της ζωής της.

Για τον σύντροφό της Άλεξ Ροντρίγκεζ μίλησε η Τζένιφερ Λόπεζ, στην πρώτη τους κοινή φωτογράφιση στο Vanity Fair. Η σέξι σταρ αναφέρθηκε στο πώς η γνωριμία τους κατέληξε σε φλερτ και στη συνέχεια σε μια πολύ παθιασμένη και δεμένη σχέση.

«Είμαστε κάτι σαν δίδυμα. Είμαστε το ίδιο ζώδιο, Λέων, με καταγωγή από τη Νέα Υόρκη, και οι δύο Λατίνοι και καμιά εικοσαριά ακόμη πράγματα», λέει η διάσημη τραγουδίστρια στην κοινή συνέντευξη που έδωσε με τον σύντροφό της στο περιοδικό Vanity Fair. «Τον καταλαβαίνω με έναν τρόπο που πιστεύω δεν θα μπορούσε κανείς άλλος, κι αυτός εμένα επίσης με τον ίδιο τρόπο. Στα 20 του έκανε επιτυχία κλείνοντας το ακριβότερο συμβόλαιο μπέιζμπολ της εποχής. Εγώ τότε είχα κάνει ένα άλμπουμ και μια ταινία που έγιναν νούμερο ένα. Και οι δυο είχαμε τα πάνω και τα κάτω μας στην ηλικία των 30 και μέχρι τα 40 μας είχαμε περάσει πολλά. Αλλά το σημαντικότερο ήταν πως είχαμε δουλέψει με τους εαυτούς μας», είπε αρχικά η Τζένιφερ Λόπεζ.

Εν συνεχεία η Τζέι Λο αναφέρθηκε στην ιστορία της γνωριμίας τους, την οποία και περιγράφει παραστατικά: «Έτρωγα στο Μπέβερλι Χιλς όταν τον είδα να περνά έξω από το εστιατόριο. Σχεδόν ούρλιαξα το όνομά του για να με ακούσει, αλλά γενικά είμαι πολύ ντροπαλή σε κάτι τέτοια. Βγήκα έξω, πήγα κοντά του και τον σκούντηξα στην πλάτη. Θυμάμαι να γυρίζει και να με κοιτάζει με απορία, επειδή τότε έκανα ένα promo για το σόου μου «Shades of Blue», οπότε φορούσα ακόμη το κοστούμι του ρόλου- μποτάκια, τζιν παντελόνι και περούκα με κοντά μαλλιά. Του λέω, «Η Τζένιφερ είμαι». Και εκείνος μου απάντησε, «Δείχνεις πολύ όμορφη»».

Τέλος, στο περιοδικό μίλησε και ο Ροντρίγκεζ τονίζοντας το πόσο θαυμάζει την διάσημη σύντροφό του: «Είναι υπόδειγμα υγείας και ευεξίας. Σπάνια πίνει και προσπαθεί να κοιμάται τουλάχιστον 8 ώρες καθημερινά Αυτό εξηγεί και το γιατί είναι τόσο όμορφη», λέει. Σε ερώτηση αν τον ενοχλεί που είναι «στο παρασκήνιο» όταν βγαίνουν μαζί απαντά: «Κάθε άλλο, μου αρέσει. έχω φάει αρκετή προβολή. Σε μερικούς ανθρώπους αυτό δεν κάθεται καλά, τους ενοχλεί να είναι στη σκιά του άλλου. Εμείς δεν είμαστε τέτοιο ζευγάρι».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ