Γιώργος Μαζωνάκης : Μπήκε στο ψυχιατρείο για να πάρει αναβολή από τον στρατό – αλλά δεν τα κατάφερε (vid)

Γιώργος Μαζωνάκης : Μπήκε στο ψυχιατρείο για να πάρει αναβολή από τον στρατό – αλλά δεν τα κατάφερε (vid)

Ο αγαπημένος τραγουδιστής αποκάλυψε ότι είχε επιχειρήσει να πάρει αναβολή για ψυχιατρικούς λόγους, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει

Ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής, Γιώργος Μαζωνάκης, σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, μιλάει στο «Tik Talk» και τον Αντώνη Σρόιτερ. Τα παιδικά του χρόνια και η συγκίνησή του στα λόγια της μαμάς του. Η αγάπη του για το τραγούδι, η αρχή της καριέρας του στα 15 και οι δύσκολες στιγμές. Ο στρατός, το ψυχιατρείο και τα αυτόγραφα που έδινε στο Δημοτικό. Ο Γιώργος Μαζωνάκης είναι ο σημερινός καλεσμένος του Αντώνη Σρόιτερ στην εκπομπή Tik Talk, και κατά τη διάρκεια της συνέντευξης αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην άσχημη εμπειρία που έχει από τον στρατό ενώ αποκάλυψε ότι μοίραζε αυτόγραφα από παιδί. Το εν λόγω απόσπασμα πρόβαλε η εκπομπή Happy Day.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής, Γιώργος Μαζωνάκης, μίλησε στην εκπομπή Tik Talk και τον Αντώνη Σρόιτερ, σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια και στη μητέρα του, αλλά και στα πρώτα του βήματα στον χώρο του τραγουδιού, όταν ήταν μόλις 15 ετών.

Μια στιγμή που ξεχώρισε, ήταν η αποκάλυψη του ταλαντούχου τραγουδιστή για τις αρνητικές του εμπειρίες από τον στρατό, σε ένα απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή Happy Day.

Συγκεκριμένα, δήλωσε:

«Με παίρνουν φαντάρο. Παρουσιάζομαι… Τις πρώτες εννέα ημέρες τις περνάω στο 414 στο ψυχιατρείο της Πεντέλης, που καταλαβαίνεις ότι όλοι ήταν στο δικό μου δωμάτιο. Εγώ εκείνη την εποχή τους είχα πει ότι έχω μια μεγάλη αγοραφοβία και αυτό που με τρόμαζε περισσότερο είναι το πώς θα αντιμετώπιζα τον εαυτό μου με ξένους ανθρώπους τριγύρω. Αυτό τους εξήγησα εγώ. Εκείνοι με έβαλαν εκεί μήπως και πάρω την αναβολή.

Η ιστορία δεν είχε καλό τέλος, γιατί δεν πήρα την αναβολή και μπήκα στο στρατόπεδο. Μου είπαν ότι είμαι μια χαρά και θα μου φύγει η αγοραφοβία. Πέρασα δύσκολα στο στρατό γιατί δεν είχαμε πιρούνια, ήμουν μέσα σε κάγκελα, είχα συγκεκριμένες ώρες επισκεπτηρίου, δεν ήταν η καλύτερη εμπειρία»

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ