Ειρήνη Σκλήβα : Εικοσιπέντε χρόνια μετά τα «Μις Υφήλιος» παραμένει πανέμορφη (vid+pic)

Ειρήνη Σκλήβα : Εικοσιπέντε χρόνια μετά τα «Μις Υφήλιος» παραμένει πανέμορφη (vid+pic)

Η Ελληνίδα καλλονή συνεχίζει να λάμπει

Στο μακρινό 1996, και συγκεκριμένα στις 23 Νοεμβρίου, η Ειρήνη Σκλήβα κατάφερε να ξεχωρίσει ανάμεσα σε δεκάδες πανέμορφες κοπέλες από όλο τον κόσμο και να φέρει στη χώρα μας τον τίτλο της Μις Κόσμος, στα καλλιστεία που εκείνη τη χρονιά είχαν πραγματοποιηθεί στην Ινδία.

Εικοσιπέντε χρόνια μετά, η Ελληνίδα καλλονή, που τράβηξε την προσοχή ολόκληρου του πλανήτη στα 18 της χρόνια, παραμένει πανέμορφη.

Δείτε τα πλάνα από τη στέψη της στον παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς του 1996:

Δείτε την πρόσφατη φωτογραφία της:

Ποια είναι η Ειρήνη Σκλήβα

Η Ειρήνη Σκλήβα (γενν. Αθήνα, 4 Απριλίου 1978) είναι Ελληνίδα μοντέλο, η οποία στέφθηκε Μις Κόσμος 1996 στην Ινδία. Αφού κέρδισε τον τίτλο της Μις Ελλάς στα εθνικά καλλιστεία, σε ηλικία 18 ετών, εκπροσώπησε την Ελλάδα στο Μπανγκαλόρ της Ινδίας, κατά τη διάρκεια της μεγάλης διοργάνωσης Μις Κόσμος του 1996 όπου και στέφθηκε νικήτρια.

Δεν μπορούσε να πιστέψει ότι νίκησε πραγματικά, δηλώνοντας: «Είχα την αίσθηση ότι ήταν απλώς μια άλλη πρόβα – στις πρόβες, σε μια πρόβα, με είχαν χρησιμοποιήσει ως εικονική νικήτρια».

Έπειτα, επέστρεψε στην Ελλάδα όπου και ακολούθησε μια καριέρα στην τηλεόραση και το modeling, με το πρόσωπό της να εμφανίζεται στα εξώφυλλα πολλών ελληνικών περιοδικών, όπως το Diva και το LipStick. Έχει συμμετάσχει σε μερικές μεγάλες επιδείξεις μόδας παγκοσμίως, στην Αθήνα, το Μιλάνο και το Μόναχο.

Υπέγραψε στην Ελιά στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004

Κατά τη διάρκεια των Θερινών Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 και, μεταξύ άλλων, η Σκλήβα άφησε την υπογραφή της στην Ελιά: Το δέντρο της Αθήνας, ένα γλυπτό δέντρο ελιάς που βρισκόταν στο πάρκο ψυχαγωγίας της Πλατείας Νερού και αντιπροσώπευε την επιστροφή των Ολυμπιακών Αγώνων στην πατρίδα τους.

Λίγα λόγια για την προσωπική της ζωή

Από το 2002 μέχρι το 2017 υπήρξε παντρεμένη με τον επιχειρηματία Νίκο Χυδήρογλου, με τον οποίο απέκτησε μια κόρη, την Μαριτίνα (γενν. 2003). Από το 2019 είναι σε σχέση με τον Λιβανό επιχειρηματία Τζορτζ Σαμάχα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ