House of Fame : Ο άγριος καυγάς Μεταξόπουλου – Αρσενάκου και το ατύχημα της Ελένης Φουρέιρα! (vids)

House of Fame : Ο άγριος καυγάς Μεταξόπουλου – Αρσενάκου και το ατύχημα της Ελένης Φουρέιρα! (vids)

Δεν ξεκίνησε καλά το live...

Ένας έντονος τσακωμός προέκυψε το βράδυ της Παρασκευής στο live του “House of Fame” ανάμεσα στον Γιώργο Αρσενάκο και τον Πάνο Μεταξόπουλο. Ενώ, χαμός έγινε στο House Of Fame όπου έκανε εμφάνιση έκπληξη η Άντζελα Δημητρίου στους διαγωνιζόμενους με αποτέλεσμα να μείνουν έκπληκτοι με όλα αυτά που τους είπε.

Ο Στέφανος ερμήνευσε ένα τραγούδι του Παντελή Παντελίδη, το οποίο αφιέρωσε αμέσως μετά στη γιαγιά του. Ο Γιώργος Αρσενάκος σχολίασε πως θα έπρεπε να κάνει καλύτερη επιλογή και να αφήσει στην άκρη τους συναισθηματισμούς.

Αυτό το σχόλιο στάθηκε αφορμή να ενοχληθεί αρκετά ο Πάνος Μεταξόπουλος, ο οποίος του απάντησε: «Πρέπει να σέβεστε τον πόνο ενός παιδιού. Μπορεί να έκανε 500 φάλτσα, δεν με ενδιαφέρει καθόλου, αλλά τον λόγο που το έκανε, σε αυτό θα έπρεπε να σκύβετε το κεφάλι»

Ο Γιώργος Αρσενάκος πήρε τον λόγο και είπε: «Απόλυτα. Εγώ αυτό που είπα είναι ότι είναι θεμιτό ένας καλλιτέχνης να αφιερώνει ένα τραγούδι όπου θέλει. Είμαστε όμως σε μια ακαδημία, σε έναν διαγωνισμό και καλό είναι να επιλέγουν πιο βατά τραγούδια για να παραμείνουν.

Δεν είναι σωστό να φύγουν παιδιά που έχουν ταλέντο, που έχουν ψυχή για μια λάθος επιλογή. Θεωρώ ότι ο Στέφανος πρέπει να μείνει και να μάθει από εσάς απλά πρέπει να έχει άλλο κριτήριο»

House of Fame: Το on air ατύχημα της Ελένης Φουρέιρα

Το βράδυ της Παρασκευής η Ελένη Φουρέιρα καλησπέρισε τους θεατές στο live του “House of Fame”, με την ίδια ωστόσο να έχει ένα μικρό ατύχημα.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια επέλεξε ένα sexy φόρεμα και καλωσόρισε τους σπουδαστές και την κριτική επιτροπή στο πλατό.

Ο Μηνάς Τσουνάκης, που είναι υποψήφιος προς αποχώρηση, ανέβηκε στην σκηνή και ερμήνευσε το τραγούδι “Έλεγες”. Μόλις ολοκληρώθηκε η εμφάνιση του, η Ελένη πήγε στο πλευρό του. Ωστόσο, όσο προχωρούσε στην σκηνή ανάμεσα στους καπνούς σκόνταψε στον εξοπλισμό και παραλίγο να πέσει κάτω.

Η ίδια αμέσως μετά είπε: «Εγώ θα την φάω την τούμπα κάποια μέρα με τόσα σκηνικά κι απροειδοποίητα».

Πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ