Τσαλίκης : Αποκάλυψε το ασύλληπτο ποσό που έχει λάβει για μία εμφάνιση (vid)

Τσαλίκης : Αποκάλυψε το ασύλληπτο ποσό που έχει λάβει για μία εμφάνιση (vid)

Ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε τη μεγαλύτερη αμοιβή, που έχει λάβει για μία μόνο εμφάνιση από έναν μεγάλο δήμο. Τόνισε ότι αυτό συνέβη προ κρίσης, δηλαδή πριν το 2010.

Για την σχέση του με την σύντροφό του, για τις επιθέσεις που έχει δεχτεί μέσω διαδικτύου από ανώνυμους χρήστες αλλά και για το τεράστιο ποσό που έχει λάβει για μια μόνο εμφάνιση μίλησε ο Γιώργος Τσαλίκης στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά.

«Στα social media υπάρχει τεράστιο bullying. Υπάρχουν παρουσιαστές που ακούν κατάρες για τα παιδιά τους. Πρέπει να υπάρχει ένα όριο. Ράψε την άποψή σου: «Βλέπω τον Τσαλίκη, μπλιαχ. Τι νούμερο είναι αυτό». Πες το μου! Αλλά δεν μπορείς να μου λες να πεθάνουν τα παιδιά σου ή να βρωμίσεις από τον καρκίνο εσύ κι η γυναίκα σου», ανέφερε ο δημοφιλής τραγουδιστής, μιλώντας στην εκπομπή «After Dark».

Ο Γιώργος Τσαλίκης αναφέρθηκε στη σύζυγό του Δώρα Δημητροπούλου, λέγοντας ότι είναι το στήριγμά του και πως είναι ο άνθρωπος που αγαπάει περισσότερο στη ζωή του.

Τέλος, ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε τη μεγαλύτερη αμοιβή, που έχει λάβει για μία μόνο εμφάνιση. Όπως τόνισε, συνέβη προ κρίσης, δηλαδή πριν το 2010, όταν είχε εμφανιστεί σε event σε μεγάλο δήμο, λαμβάνοντας ως αμοιβή 23.000 ευρώ.

Πηγή: radar.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ