Το ροζ βίντεο της Τούνη είναι ακόμη… ελεύθερο: Γιατί τα sites δεν το κατεβάζουν

Το ροζ βίντεο της Τούνη είναι ακόμη… ελεύθερο: Γιατί τα sites δεν το κατεβάζουν

Γιατί δεν μπορεί να το «κατεβάσει».

Την «καταδιώκει» καιρό τώρα αυτή η ιστορία. Ένα ροζ βίντεο (για την ακρίβεια τέσσερα αποσπάσματα από το ίδιο βίντεο) που όπως η ίδια έχει δηλώσει βρίσκεται παρά την θέληση της στο διαδίκτυο. Και που όπως φαίνεται εκεί θα μείνει για πάντα καθώς υπάρχουν αμέτρητες ιστοσελίδες που δεν λένε να το «κατεβάσουν» παρά τις αναφορές που έχει κάνει η ίδια. Είναι τόσο «σύνθετο» πλέον το περιβάλλον του διαδικτύου που πραγματικά δύσκολα μπορείς να βρεις άκρη. Ειδικά αν πρόκειται για ένα επώνυμο πρόσωπο. Και βέβαια για ένα βίντεο με εκατομμύρια views.

«Πριν από τρία χρόνια συνέβη αυτό η ιστορία. Βρέθηκα σε μία πολύ δύσκολη θέση, στην οποία ένιωσα ότι είμαι υποχρεωμένη να βγω να μιλήσω, γιατί όλοι μιλούσαν για κάτι που αφορούσε εμένα και εγώ το αποσιωπούσα. Όταν το είδα για πρώτη φορά δεν μπορείς να φανταστείς πως ίδια. Δεν ήξερα ότι υπάρχει αυτό το βίντεο» αποκάλυψε ή ίδια η Τούνη σε συνέντευξη της.

Τι ακολούθησε «Πήγα στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και κατέθεσα μήνυση. Πήρα αμέτρητα μηνύματα. Και από άντρες αλλά και από γυναίκες. Μέχρι από μια κοπέλα που για τον ίδιο λόγο αναγκάστηκε να μεταναστεύσει στη Γερμανία. Είχα όμως και πολλά αρνητικά. Και μάλιστα δημόσια. Το κακό είναι πως μια γυναίκα στιγματίζεται για πάντα. Αντίθετα ένας άνδρας από ένα τέτοιο βίντεο βγαίνει μάγκας. Μου στοίχισε την σχέση μου αυτό το βίντεο. Δεν το άντεξε ο πρώην σύντροφος μου» συμπλήρωσε.

Το βίντεο ανέβηκε για αρχή στην ιστοσελίδα [email protected] αλλά μετά την μήνυση κατέβηκε. Πάντως, σύμφωνα με τα links για το βίντεο της Τούνη που δίνονται από άλλα sites, το video μεταφορτώθηκε και αλλού: Και είναι τόσο απλό που για να το δείτε το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να κάνετε Google την εξής αναζήτηση: Ιωάννα Τούνη ροζ βίντεο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ