Ιορδάνης Χασαπόπουλος : Τι αποκάλυψε για τον γάμο του Τσοχατζόπουλου – «Πικράθηκα πολύ τότε» (vid)

Ιορδάνης Χασαπόπουλος : Τι αποκάλυψε για τον γάμο του Τσοχατζόπουλου – «Πικράθηκα πολύ τότε» (vid)

Ο πετυχημένος παρουσιαστής μίλησε για το παρασκήνιο των χρόνων στο πολιτικό ρεπορτάζ.

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος, καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show», μίλησε για την πολυετή πορεία του στη δημοσιογραφία και αποκάλυψε το παρασκήνιο από περιστατικά που βίωσε στο πολιτικό ρεπορτάζ.

Ο πετυχημένος παρουσιαστής της εκπομπής «Κοινωνία ώρα Mega» αναφέρθηκε στον πολύσυζητημενο γάμο του Άκη Τσοχατζόπουλου στο Φορ Σίζονς του Παρισιού καθώς και για το ψέμα που ειπώθηκε για την παρουσία του εκεί και τον πίκρανε.

Μίλησε επίσης για την ατάκα με το «κ***σπιτο» που είχε ξεστομίσει ο Ευάγγελος Γιαννόπουλος σχετικά με το σπίτι του Ανδρέα Παπανδρέου στην Εκάλη, για την περίοδο που πέρασε άνεργος αλλά και για τον χρόνο που του στέρησε από την οικογένειά του η δημοσιογραφία.

Τα νεανικά χρόνια και τα πρώτα βήματα στη δημοσιογραφία

Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια και τα πρώτα βήματα στη δημοσιογραφία: «25 χρόνια έκανα ρεπορτάζ με βέσπα. Την πήρα με τον πρώτο μου μισθό το 1980. Την έπαιρνα σε όλα τα ρεπορτάζ, πήγαινα παντού με τον φωτογράφο πίσω. Σε πορείες, χημικά.

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Ξάνθη. Στα 14 μου ήρθαμε οικογενειακώς στην Αθήνα. Ο πατέρας μου ήταν οικονομικός μετανάστης, οδηγός λεωφορείου. Ήταν σοκ ο ερχομός στην Αθήνα. Έφυγα πολύ ξαφνικά από την Ξάνθη και έκανα προσπάθειες να ξαναγυρίσω αλλά δεν τα κατάφερα. Έχω ετοιμάσει ήδη την επιστροφή μου για όταν αποσυρθώ.

Στη δευτέρα γυμνασίου σκέφτηκα για πρώτη φορά να ασχοληθώ με τη δημοσιογραφία. Μου άρεσε να μαθαίνω το παρασκήνιο και να το λέω στον κόσμο. Οι γονείς μου μου είπαν τότε “τι είναι αυτό; Πληρώνεστε για αυτό;”.

Σαν έφηβος το πρωί πήγαινα σχολείο και το απόγευμα δούλευα βοηθός σε φούρνο μέχρι τα 18 μου. Ήταν ωραία χρόνια. Έμαθα πράγματα. Μετά τον φούρνο πήγα στα ναυτιλιακά.

Έπειτα σπούδασα δημοσιογραφία. Έφυγα από δουλειά στα ναυτιλιακά που έπαιρνα καλά λεφτά και δούλεψα άμισθος στη δημοσιογραφία στην αρχή.» είπε.

Τα χρόνια του πολιτικού ρεπορτάζ και το παρασκήνιο

«Ποτέ δεν ήμουν σε κόμμα. Κάλυπτα 20 χρόνια το ρεπορτάζ του ΠΑΣΟΚ. Αν βγαίνεις από την Χαριλάου Τρικούπη ταυτίζεσαι με το ΠΑΣΟΚ. Αν και δεν ήμουν ποτέ οργανωμένος, δεν μπορείς να μην πάρεις ρετσινιά.

Ο Γιαννόπουλος είχε πει σε εμένα τη φράση με το «κωλόσπιτο». Την εποχή εκείνη ο Παπανδρέου είχε πάει στην Εκάλη και είχε ξεσηκωθεί ο σάλος. Ήμουν καραούλι έξω από το σπίτι στην Αγράμπελης για να βλέπω ποιος μπαινοβγαίνει. Και βγήκε ο Γιαννόπουλος και είπε το περίφημο «Σιγά το σπίτι, για ένα κωλοσπιτο θα μας ρίξουνε;;».

Ο γάμος του Τσοχατζόπουλου και το ψέμα που τον πίκρανε

«Κάλυψα τον γάμο του Άκη Τσοχατζόπουλου στο Παρίσι. Πικράθηκα πολύ γιατί είχαν γράψει κάποια στιγμή ότι ήμουν καλεσμένος. Εμείς είμασταν σε ξενοδοχείο τρίτης κατηγορίας και είχαμε πάει για να καλύψουμε το γεγονός.

Υπήρχαν κάποιοι συνάδελφοι που τους είχε κλείσει ο εργοδότης τους δύο σουίτες στο Φορ Σίζονς πάνω απ’ τη σουίτα του Άκη. Μετά με τα μνημόνια αυτοί ήταν αντιμνημονιακοί και άρχισαν να με χτυπάνε από ένα site που είχαν λέγοντας ότι ήμασταν καλεσμένοι και φίλοι του Άκη. Ενώ αυτοί έμεναν από πάνω.

Ο γάμος είχε 40 άτομα, στενοί συγγενείς και μερικοί φίλοι. Μέσα είχε 8 ροτόντες, δεν είχε κόσμο αλλά ήταν χλιδάτος σε πανάκριβο ξενοδοχείο.»

Το κλείσιμο του MEGA και η ανεργία

Όταν έκλεισε το MEGA έμεινα δύο χρόνια άνεργος. Είχα πάντα φοβία ότι θα μείνω άνεργος και όταν έμεινα όντως άνεργος που έφυγε το άγχος και ηρέμησα. Τώρα μου έχει περάσει ο φόβος, λέω “Kαι να το ξαναπάθω τι θα γίνει;”.

Πήρα τηλέφωνα για να ψάξω δουλειά. Κατάλαβα εκεί πόσο καλό όνομα έχω για τους άλλους.

Η σχέση του με τον γιό του

«Έχω βάρος μέσα μου ότι λόγω δουλειάς για μια πολύ μεγάλη περίοδο δεν είδα τον γιο μου να μεγαλώνει. Νομίζω πως μου το συγχωρέσε, το έχουμε συζητήσει.

Ασχολείται με τα οικονομικά τώρα, όχι με τη δημοσιογραφία- χτύπα ξύλο. Είμαι περήφανος γιατί είναι «σκυλί του πολέμου». Ήρθε μια μέρα και μου ανακοίνωσε ότι θα πάει στην Ιρλανδία για δουλειά. Έκλαιγα βέβαια μια βδομάδα.

Τώρα είναι στην Αμερική και έχω δυο χρόνια να τον δω από κοντά λόγω κοροναϊού. Τον θαυμάζω και είμαι περήφανος για αυτόν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ