Το Πρωινό : Εκτός εαυτού η Σκορδά με τους συνεργάτες της – «Δεν ντρέπεστε; Εσύ τι γελάς;» (vid)

Το Πρωινό : Εκτός εαυτού η Σκορδά με τους συνεργάτες της – «Δεν ντρέπεστε; Εσύ τι γελάς;» (vid)

Φανερά ενοχλημένη η Φαίη Σκορδά με τις αντιδράσεις των συνεργατών της - Το αποκλειστικό θέμα της εκπομπής και η on air αναστάτωση.

Δεν είναι η πρώτη φορά και μάλλον, ούτε η τελευταία, όπου η Φαίη Σκορδά θα διαφωνήσει on air με τους συνεργάτες της. Η παρουσιάστρια του ANT1 εξάλλου, όλα αυτά τα χρόνια προτιμά να δείχνει τις πραγματικές της αντιδράσεις on air.

Στο Πρωινό της Παρασκευής 26/3 η Φαίη Σκορδά απουσίαζε αρχικά από το πλατό και ο λόγος δεν ήταν άλλος από την επίσκεψή της στη Φάρμα. Η παρουσιάστρια του ANT1 επισκέφτηκε το αγρόκτημα όπου γυρίζεται το ριάλιτι προκειμένου να συναντήσει από κοντά τον Σάκη Τανιμανίδης μαζί με όλους του παίκτες.

Επιστρέφοντας στο πλατό της εκπομπής, η Φαίη Σκορδά δεν έκρυψε την ενόχλησή της. Όλα ξεκίνησαν, όταν ο Γιώργος Λιάγκας προσφώνησε το θέμα που θα παρουσίαζε αργότερα η εκπομπή σχετικά με έναν αρκετά γνωστό ηθοποιό ο οποίος βρίσκεται στο ψυχιατρείο.

H Φαίη Σκορδά βλέποντας κάποιους από τους συνεργάτες τους να μην αντιμετωπίζουν καθόλου σοβαρό το θέμα, ξέσπασε κάνοντας έντονα σχόλια και παρατηρήσεις.

Δείτε το παραπάνω βίντεο:

Πηγή: gossip-tv.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ