Η «Φάρμα» έγινε ερωτική φωλιά: Αυτοί οι παίκτες ήρθαν… πολύ κοντά (Vids)

Η «Φάρμα» έγινε ερωτική φωλιά: Αυτοί οι παίκτες ήρθαν… πολύ κοντά (Vids)

Κάτι ο εγκλεισμός, κάτι οι κρύες νύχτες, κάτι το... αίμα που βράζει, έκαναν δύο παίκτες από τη «Φάρμα» να έρθουν πολύ κοντά.

Κάθε παιχνίδι εγκλεισμού, προκαλεί και στερήσεις. Μεγάλες ή μικρές, αναλόγως το είδους του παιχνιδιού και τις συνθήκες. Με τη «Φάρμα», το νέο reality του ΑΝΤ1, που έχει μπει δυναμικά στην τηλεοπτική ζωή μας, να έχει ήδη το πρώτο του ζευγάρι. Ακόμη κι αν αυτό δεν είναι επίσημο ούτε το παραδέχονται, είναι κατάσταση «τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια».

Οπως προκύπτει, λοιπόν, κάτι ο εγκλεισμός, κάτι οι κρύες νύχτες, κάτι το… αίμα που βράζει, έκαναν δύο παίκτες από τη «Φάρμα» να έρθουν πιο κοντά. Και για την ακίβεια… πολύ κοντά.

Πρόκειται για τον Κωνσταντίνο Μακρή ή αλλιώς «Ντούπη», και την Κυριακή Κατσογρεσάκη. Όπως θα δείτε στα πλάνα από την Φάρμα, που έδειξε το «Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα, οι δυο τους κάθονται πολύ κοντά και στη συνέχεια η γοητευτική αεροσυνοδός τον βοηθάει να κάνει μπάνιο. Με τους δύο παίκτες να δείχνουν ξεκάθαρα ότι έχουν έρθει πολύ κοντά. Και με την εντυπωσιακή Κρητικιά να μην κρύβει τη διαχυτικότητά της προς τον Ντούπη.

Ο Κωνσταντίνος Μακρής γεννήθηκε στην Πέρδικα Θεσπρωτίας. Έχει 3 αδέρφια και είναι ο μικρότερος. Όλος ο κόσμος τον αποκαλεί Ντούπη, παρατσούκλι που του έβγαλαν τα ξαδέρφια του όταν ήταν μικρός. Ο Κωνσταντίνος σπούδασε στα Ιωάννινα αρτοποιία, ζαχαροπλαστική και μαγειρική καθώς και κομμωτική.

Είναι αυτοδημιούργητος. Ξεκίνησε να δουλεύει από τα 12 και μεταξύ άλλων έχει εργαστεί ως βοηθός πλακά, ελαιοχρωματιστής, σερβιτόρος, barman, DJ και κομμωτής. Τα τελευταία χρόνια, μαζί με τα αδέρφια του, διατηρούν επιχείρηση Club, εστιατορίου και Beach Bar. Την χειμερινή περίοδο ασχολείται με αγοροπωλησίες ακινήτων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ