Survivor : Η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε τα μηνύματα που της έστειλε ο Τριαντάφυλλος (vid)

Survivor : Η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε τα μηνύματα που της έστειλε ο Τριαντάφυλλος (vid)

Η κόντρα Φαίης Σκορδά - Τριαντάφυλλου και τα μηνύματα μεταξύ τους.

O Τριαντάφυλλος έχει βγει αυτή τη στιγμή εκτός αγωνιστικής δράσης στο Survivor και οι φήμες για μια ενδεχόμενη αποχώρησή του από το ριάλιτι οργιάζουν.

Οι γιατροί έδωσαν ένα ειδικό «γιλέκο» στον τραγουδιστή, ο οποίος θα μείνει δέκα ολόκληρες ημέρες εκτός παιχνιδιών κάτι που έχει δημιουργήσει πολλά σχόλια για το πόσο ελαστική είναι η παραγωγή μαζί του.

Στο «Πρω1νό» με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα μίλησε ο κολλητός φίλο του τραγουδιστή, ο Δημήτρης Βραχάμης, ο οποίος και εξήγησε πως ο Τριαντάφυλλος έχει πολύ κόσμο πίσω του:

«Ο Τριαντάφυλλος κάνει μια δουλειά 25 χρόνια, εκτίθεται στον κόσμο, είναι καλλιτέχνης. Κάνει μια δουλειά στην οποία έρχεται σε επαφή με κόσμο. Ο Τριαντάφυλλος είναι τόσο ανοιχτός σαν άνθρωπος που και καλημέρα να σου πει, τον θεωρείς φίλο σου». 

H κόντρα Σκορδά – Τριαντάφυλλου και τα μηνύματα στο Viber

Η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε τότε την κόντρα που είχε με τον Τριαντάφυλλο το καλοκαίρι του 2019 και πώς αυτή λύθηκε.

«Παλαιότερα πρέπει να πω πως με είχαν ενοχλήσει κάποια πράγματα που είχε πει ο Τριαντάφυλλος για τη Νατάσσα Θεοδωρίδου», ανέφερε η παρουσιάστρια.

«Εγώ εκνευρίστηκα και είχα τοποθετηθεί δημοσίως. Εκείνος είχε απαντήσει και έλεγε τα δικά του αλλά εγώ δεν του απάντησα», συνέχισε.

«Μου έστειλαν ένα story -δεν θα το παίξουμε το story, όσοι το είδαν το είδαν- που ήταν από τον Τριαντάφυλλο. Κάτι έγραψε για τη Νατάσα Θεοδωρίδου. Το θεωρώ αγενές, απρεπές, άνανδρο! Σε αυτή την εκπομπή το έχω πει για λίγα άτομα, δεν θέλω να ξανακούσω το όνομα Τριαντάφυλλος! Αυτό από άντρα σε μία γυναίκα να το γράψει μετά από όλα αυτά που έχουν γίνει και έχει δώσει και συνεντεύξεις για τη Νατάσα, θεωρώ ότι είναι… δεν αξίζει καν! Καθόλου ωραίο, άκομψο πολύ!», είχε πει τότε η Φαίη Σκορδά.

Ο Τριαντάφυλλος είχε τότε απαντήσει με σκληρό τρόπο στη Φαίη τονίζοντας πως θα τα πούνε στα δικαστήρια: «Η κυρία Σκορδά να μας φέρει την απόδειξη ότι έγραψα κάτι άσχημο να μάθει ο κόσμος την αλήθεια !!! Θα τα πούμε στο δικαστήριο η εάν έχει τα κότσια να δείξει το στορι να δείτε όλη την αλήθεια δεν φοβάμαι κανέναν γιατί απλά δεν έκανα ούτε πρόσβαλα κάποιον !!! Απλά κρίμα για τα ψέματα τους !!!»

Η Φαίη λοιπόν συνηγόρησε στο ότι ο Τριαντάφυλλος έχει μια παιδικότητα ως χαρακτήρας και αποκάλυψε τα μηνύματα που της είχε στείλει στο Viber για να τα βρούνε.

Με την κόντρα να έχει αίσιο τέλος, μένει να δούμε αν ο Τριαντάφυλλος θα πάει καλεσμένος στο «Πρω1νό» όταν γυρίσει στην Ελλάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ