Η Ρίτα Όρα ποζάρει πιο σ3ξι από ποτέ και «ρίχνει» το Instagram (pics+vid)

Η Ρίτα Όρα ποζάρει πιο σ3ξι από ποτέ και «ρίχνει» το Instagram (pics+vid)

Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό, βέβαια!

Μας έχει συνηθίσει σε πολύ sexy πόζες, φωτογραφίσεις και εμφανίσεις όσα χρόνια τη γνωρίζουμε. Αυτό, βέβαια, της το επιτρέπει και το σώμα της. Η star διαθέτει ένα υπέροχο, juicy κορμί με καταπληκτικές αναλογίες και θα το διαπιστώσεις και μόνη σου στην παρακάτω gallery και στο βίντεο που θα δεις.

Η εν λόγω τραγουδίστρια μπορεί να χώρισε πολύ πρόσφατα από τον ελληνικής καταγωγής σύντροφό της, όμως δεν φαίνεται να πτοείται καθόλου. Είναι στα καλύτερά της, είναι πολύ χαρούμενη, εξακολουθεί να κάνει τις δουλειές της και να εμφανίζεται πιο sexy από ποτέ. Σε αυτό μάς έχει συνηθίσει, άλλωστε, τα τελευταία χρόνια.

Η Rita Ora, λοιπόν, είναι η celebrity που στα πλαίσια μιας επαγγελματικής φωτογράφισης που είχε χθες, έκανε όλο το Instagram να παραληρεί με τη sexy εμφάνισή της και το μικροσκοπικό φόρεμα, που λίγα άφηνε στη φαντασία.

Η 30χρονη star φόρεσε το super mini κίτρινο φόρεμά της με το αποκαλυπτικό ντεκολτέ και πόζαρε σαν άλλο vintage girl στα πλαίσια επαγγελματικής φωτογράφισης. Δες τη στην gallery και στο βίντεο.

Πηγή: queen.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ