Όλες οι επικές κόντρες του Τριαντάφυλλου εκτός Survivor (vid+pics)

Όλες οι επικές κόντρες του Τριαντάφυλλου εκτός Survivor (vid+pics)

Ο Τριαντάφυλλος λατρεύει τις κόντρες και αυτό φαίνεται.

Ξέσπασε ο Ηλίας Μπόγδανος κατά του Τριαντάφυλλου. Ο Ηλίας άδειασε τον Τριαντάφυλλο ο οποίος στην παραλία απείλησε τον Μπόγδανο για την καριέρα που θα κάνει μετά το παιχνίδι επειδή του πηγαίνει κόντρα.

«Δεν μπορώ να επικοινωνήσω με τον Τριαντάφυλλο. Μετά τα σημερινά του λόγια, θα λέω μια καλημέρα. Ο Τριαντάφυλλος με απείλησε.

Ρουφιάνε Μπόγδανε να δω τι καριέρα θα κάνεις μετά από εδώ στη μουσική που μου πας κόντρας. Το λαϊκό παιδί μας κάνει επίδειξη για το πόσα λεφτά έχει βγάλει, πόσο μεγάλη πισίνα έχει.

Εγώ είμαι στην αρχή μου, κάνω τα πρώτα μου βήματα και ο Τριαντάφυλλος μου λέει τέτοια λόγια. Έχουμε υποστεί τόσον καιρό όσα λέει, δεν θέλω καμία επαφή με αυτό το άτομο πια», είπε ο Ηλίας, κι ενώ ο Τριαντάφυλλος τον έλεγε ψεύτη και ειρωνικό, όλη η υπόλοιπη κόκκινη ομάδα επιβεβαίωνε τα λεγόμενα του Μπόγδανου.

Αυτή είναι μόνο μία από τις κόντρες του Τριαντάφυλλου εντός ριάλιτι επιβίωσης. Γιατί στην κανονική του ζωή, ο τραγουδιστής που αναφέρει πολλές φορές πως δεν του αρέσει να τσακώνεται, έχει κάνει επικές κόντρες και τσακωμούς στη σόουμπιζ. Εδώ είμαστε για να σου θυμίσουμε μερικές μόνο.

Μεγάλο αγκάθι είναι για τον Τριαντάφυλλο η Νατάσσα Θεοδωρίδου. Από το «μία στο τόσο» ως απάντηση στο αν είχαν ποτέ ερωτική σχέση,μέχρι τη δυσαρέσκειά του για το ότι δεν τον κάλεσε στο αφιερωματικό «Στην Υγειά μας ρε παιδιά» για εκείνη, μία για τις ρυτίδες της, μία για την καριέρα της που ο ίδιος θεωρεί πως η τραγουδίστρια του χρωστάει όσα έκανε.

Η Νατάσσα έχει απαντήσει μια φορά σον Τριαντάφυλλο και στο περιοδικό ΟΚ τονίζοντας: «Θα σου απαντήσω κάτι για όλους τους ανθρώπους. Όσοι πέρασαν από τη ζωή μου και δημιουργήσαμε κάτι ωραίο, έτσι μένουν στο μυαλό μου. Γι’ αυτό βλέπεις ότι δεν απαντώ ποτέ. Όχι γιατί θέλω να αποφύγω το κουτσομπολιό στα Μέσα -δεν με ενδιαφέρει καθόλου αυτό-, αλλά γιατί για εμένα μεγαλύτερη σημασία έχει ότι με τον Τριαντάφυλλο βρεθήκαμε και κάναμε πολύ ωραία τραγούδια. Οπότε, όλα τα άλλα δεν με στεναχωρούν, γιατί ούτε τα ακούω ούτε τα βλέπω, ούτε γελάω. Υπάρχουν πολλές στιγμές στη ζωή μας που είναι περίεργες. Αλλά δεν μένω ποτέ σε αυτές»,

Τριαντάφυλλος κατά Ρέμου: «Είχα ζητήσει τη βοήθεια του Ρέμου και δεν μου την είχε δώσει, όταν είχα ανάγκη πριν εφτά, οχτώ χρόνια. Νόμιζα ότι ήταν φίλος μου. Φίλος μου, εννοώ τον ήξερα διαφορετικά τον Ρέμο. Δηλαδή ξεκινήσαμε μαζί και ήταν διαφορετικά και νόμιζα ότι είχα κάποιον άνθρωπο που κάποια στιγμή μπορεί να με βοηθήσει σε κάτι».

 

«Το 90% του κόσμου λέει ότι ο Αργυρός μιμείται τον Ρέμο», είχε δηλώσει μόλις πέρσι ο Τριαντάφυλλος.

Η περσινή συμμετοχή του Τριαντάφυλλου στο Just the 2 of Us, τον είχε φέρει αντιμέτωπο με τη Δέσποινα Βανδή για την οποία είχε δηλώσει: «26 χρόνια κάνω αυτή τη δουλειά. Δυστυχώς Δέσποινά μου δεν είμαι στο σύστημα και γι’ αυτό και δεν ξέρεις τι κάνω. Δεν το λες αυτό σε κάποιον. Για όλους είπε τα καλύτερα και για μένα…εκεί που είσαι στη Ρόδο. Ήθελε να το πει, το είπε, με γεια της και χαρά της! Ας μας βάλει και άσους και άμα θέλει φεύγω και την άλλη βδομάδα και δεν έχω κανένα πρόβλημα»

To Just, λίγο έλειψε να στείλει τον Τριαντάφυλλο στο δικαστήριο. Η παρτενέρ του Ντάφι σε εκείνο το παιχνίδι, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου τον κατηγορούσε για bullying και πως την χτύπησε. Εκείνος δήλωνε: Είναι σαν καρκίνος αυτό που έζησα χθες. Ήρθα εδώ σαν γονιός, σαν σύζυγος, περπατάω εκεί που μένω με ψηλά το κεφάλι πάντα και θα συνεχίσω να το κάνω. Πήγα σε ένα παιχνίδι για να τραγουδήσω όχι για να πολεμήσω. Αν θέλει κάποιος να γίνει γνωστός, γιατί να γίνει με χτυπήματα κάτω από τη ζώνη σε έναν άλλο άνθρωπο; Και πες ότι σε χτυπάω Κατερίνα. Εσύ δεν πας στην αστυνομία, στην παραγωγή, στον Νίκο Κοκλώνη; Έλεος».

Η Φαίη είχε υπάρξει έξαλλη με τον Τριαντάφυλλο για ένα στόρι του τραγουδιστή στο οποίο μιλούσε για τις ρυτίδες της Θεοδωρίδου. Η Σκορδά είχε τονίσει πως αυτό που έκανε ήταν άνανδρο και ο Ντάφι απειλούσε με μηνύσεις: «Η κυρία Σκορδά να μας φέρει την απόδειξη ότι έγραψα κάτι άσχημο να μάθει ο κόσμος την αλήθεια !!! Θα τα πούμε στο δικαστήριο η εάν έχει τα κότσια να δείξει το στορι να δείτε όλη την αλήθεια δεν φοβάμαι κανέναν γιατί απλά δεν έκανα ούτε πρόσβαλα κάποιον !!! Απλά κρίμα για τα ψέμματα τους».

Πρόσφατα η Φαίη αποκάλυψε πως η παρεξήγηση μεταξύ τους λύθηκε με μηνύματα που έστειλε ο Τριαντάφυλλος σε εκείνη: «Ομολογώ πως έχει όμως μια παιδικότητα γιατί αργότερα μου έστειλε μηνύματα στο Viber. Εκεί μου έλεγε με γλυκό τρόπο να τα βρούμε», τόνισε η Φαίη.

Πηγή: queen.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ