Survivor : Έξαλλη η Φαίη Σκορδά με τη βρισιά που ακούστηκε στο ριάλιτι (pics+vid)

Survivor : Έξαλλη η Φαίη Σκορδά με τη βρισιά που ακούστηκε στο ριάλιτι (pics+vid)

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε η παραλία στο επεισόδιο της Τετάρτης (31-03) με τις βρισιές που ακούστηκαν να κάνουν έξαλλη τη Φαίη Σκορδά.

Χαμός στο επεισόδιο της Τετάρτης (31-03) στο Survivor.

Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια, η Μαριάνθη Κάσδαγλη με τη Νικολέτα Μαυρίδη με τις φωνές τους να ξεσηκώνουν τον Άγιο Δομίνικο.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Πριν την έναρξη του αγωνίσματος οι φωνές της Μαριάνθης και της Νικολέττας ξεσήκωσαν τους παίκτες, αλλά και τους ανθρώπους της παραγωγής που βρισκόταν εκεί.

Μάλιστα οι τόνοι των δύο γυναικών υψώθηκαν τόσο, που οι άνδρες του ριάλιτι έσπευσαν να τις χωρίσουν. Αφορμή για να ξεσπάσει ο καυγάς, φαίνεται πως στάθηκαν κάποια σχόλια τα οποία έκανε η Νικολέττα προς τη Μαριάνθη. «Σε παρακαλώ, Νικολέτα… φώναξα γιατί το ποτήρι έχει ξεχειλίσει με όλα αυτά που λες και κάνεις. Έλα τώρα, κουνήσου τώρα. Ξεκίνησε να μου λέει ότι… κολλάω, όταν μιλάω μπροστά στις κάμερες και ναι, κολλάω γιατί είναι η πρώτη μου φορά. Η Νικολέτα βγήκε πρώτη να σχολιάσει…» είπε η Μαριάνθη Κάσδαγλη.

Στη συνέχεια συνέχισε να φωνάζει κατά της Νικολέτας Μαυρίδη…

«Δεν μιλάω σε εσένα, δεν ακούω καν, είσαι για γέλια. Έλα, Νικολέτα σε νοιάζει μόνο να κερδίσει και να βγεις να χορέψεις (…) Νομίζεις ότι η δική σου άποψη για εμένα, με νοιάζει; Γραμμένη σε έχω», φώναζε.

Στον καβγά των δυο γυναικών όμως ακούστηκε και μια βρισιά που έκανε έξαλλη τη Φαίη Σκορδά. Το πρωί της Πέμπτης (1-04) στην εκπομπή προβλήθηκε το εν λόγω απόσπασμα με την παρουσιάστρια να λέει: «Για να φτάσει σε αυτό το σημείο ακούστηκαν πολλά. Δηλαδή αν ισχύει αυτό που είπε η Χριστίνα ότι η Καρολίνα την είπε…. μια βρισιά με τέσσερα γράμματα. Την έβρισε πολύ άσχημα, δεν τη λες αυτή τη λέξη. Δεν τη λες σε καμία περίπτωση», είπε η Φαίη εμφανώς εκνευρισμένη.

Πηγή: gossip-tv.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ