Αποκαλυπτική Μαρία Ιωαννίδου : Τι λέει για τον Φρέντι Γερμανό και την… παράλληλη σχέση με τον Κιμούλη

Αποκαλυπτική Μαρία Ιωαννίδου : Τι λέει για τον Φρέντι Γερμανό και την… παράλληλη σχέση με τον Κιμούλη

Η Μαρία Ιωαννίδου ήταν καλεσμένη στο «φλΕΡΤ» και όπως πάντα είχε πολλά να πει και να αποκαλύψει.

Η Μαρία Ιωαννίδου ήταν καλεσμένη στο «φλΕΡΤ» και όπως πάντα είχε πολλά να πει και να αποκαλύψει.

Η γνωστή χορεύτρια και ηθοποιός αποκάλυψε ότι έκλεισε συνεργασία για το ανέβασμα του «Μαριχουάνα στοπ!», μια ταινία που έπαιζε και η ίδια.

Αναφέρθηκε στο ξεκίνημά της στον χώρο του θεάτρου από πολύ μικρή ηλικία αλλά και την πρόθεση της Έλλης Λαμπέτη να την υιοθετήσει όταν έπαιζαν μαζί στην ίδια παράσταση. «Δεν είναι μαγικό να σου διαβάζει παραμύθια και να σου τραγουδάει η Έλλη Λαμπέτη;»

«Έχω μια νοσηρή αγάπη για το θέατρο» είπε χαρακτηριστικά.

«Αυτό το μικρό θα το αφήσω να μεγαλώσει λιγάκι και θα το παντρευτώ και θα το κάνω παρτενέρ μου» ήταν η φράση του Βαγγέλη Σειληνού όταν τη συνάντησε.

Κατόπιν διάβασε ένα μικρό απόσπασμα από την αυτοβιογραφία της και αφορούσε την αρνητική αντίδραση του πατέρα της, Τάκη Ιωαννίδη, όταν γεννήθηκε και του παρουσίασαν το μωρό.

Για τον Φρέντυ Γερμανό και τον Γιώργο Κιμούλη

Δεν έλειψε φυσικά και η αναφορά στον Φρέντυ Γερμανό: «Ήταν η ζωή μου όλη. Ήταν τα πάντα ο Γερμανός. Είχε επίπεδο, ήταν θεός για μένα. Με πίστευε» είπε χαρακτηριστικά.

Αναφέρθηκε και στο διάλειμμα που έκανε στη σχέση της με τον Φρέντυ κάνοντας μια σύντομη σχέση με τον Γιώργο Κιμούλη.

«Κάποιοι πρέπει να το σέβονται. Γίνονται όλες αυτές οι καταγγελίες που το θεωρώ αποκαθήλωση του θεάτρου. Δεν έπρεπε να γίνει τηλεοπτικό δρώμενο. Εγώ θέλησα να υποστηρίξω κάποιους ανθρώπους όπως ο Γιώργος Κιμούλης. Υπάρχει η Ευελπίδων, μην ματώνουμε το θέατρο έτσι. Το κάνουμε κίτρινο. Βγαίνω να υποστηρίξω γιατί τον γνώρισα και έτυχε να κάνω ένα διάλειμμα με τον Φρέντυ και ξαφνικά βγήκαν άνθρωποι κοντινοί μου και χυδαία με κατηγόρησαν. Σεβασμός στον νεκρό τουλάχιστον» είπε.

Τι είπε για το «Μια Ελληνίδα στο χαρέμι»

Αποκάλυψε όμως πώς γυρίστηκε η περιβόητη σκηνή του «τράβα μαλλί» την ταινία «Μια Ελληνίδα στο χαρέμι».

«Περάσαμε φοβερές στιγμές εκεί μέσα, ζήσαμε στιγμές φόβου, κυρίως φοβήθηκε ο Χρόνης Εξαρχάκος. Ήμασταν σε ένα αεροπλανάκι που είχε δανείσει στην Φίνος Φιλμ ο Αλέξανδρος Ωνάσης. Ήταν πολύ μικρό για 4 άτομα συν τον οπερατέρ που οδηγούσε το αεροπλάνο. Κάποια στιγμή τρομοκρατήθηκε ο Χρόνης που ήθελε να κατέβει. Γινόταν χαμός».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ