Η Πατούλη τον πετσόκοψε : «Την κακιά αρρώστια την ξεπέρασε, τον κακό σύζυγο ποτέ»

Η Πατούλη τον πετσόκοψε : «Την κακιά αρρώστια την ξεπέρασε, τον κακό σύζυγο ποτέ»

«Ξεδιαλέγω πόνους μέσα από τα αμέτρητα μηνύματά σας. Σαν αγκάθια που προσπαθείς να βγάλεις χειρουργικά με τσιμπιδάκι φρυδιών, κι εκείνα χώνονται ακόμη πιο βαθιά στο σώμα» γράφει σε ανάρτησή της στα social media η Mαρίνα Πατούλη.

Η Μαρίνα Πατούλη βιώνει εδώ και αρκετές μέρες μια από τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής της, καθώς ο γάμος της με τον Γιώργο Πατούλη, φαίνεται πως περνάει μια σοβαρή κρίση.

Η ίδια δέχεται πολλά μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης αλλά και πολλά μηνύματα από γυναίκες που αντιμετωπίζουν προβλήματα στο γάμο τους.

Το βράδυ της Παρασκευής (2/4) η Μαρίνα Πατούλη, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την ιστορία μιας κυρίας που την εγκατέλειψε ο σύζυγός της όταν έμαθε ότι έχει καρκίνο, αλλά και άλλες ιστορίες που την άγγιξαν.

Γράφει στην ανάρτησή της η Μαρίνα Πατούλη:

«Βράδυ Παρασκευής. Ξεδιαλέγω πόνους μέσα από τα αμέτρητα μηνύματά σας. Σαν αγκάθια που προσπαθείς να βγάλεις χειρουργικά με τσιμπιδάκι φρυδιών, κι εκείνα χώνονται ακόμη πιο βαθιά στο σώμα.

Αλείφεις το δέρμα με λάδι για να τα «ξεράσει», κάνεις υπομονή, νομίζεις για λίγο πως «πάει πέρασε», μια λάθος κίνηση φτάνει να σου υπενθυμίσει πως το αγκάθι είναι ακόμη εκεί. Διαβάζω για μία φίλη που ο σύζυγος την εγκατέλειψε όταν του αποκάλυψε πως πάσχει από καρκίνο.

Δεν άντεχε της είπε τόσο πόνο. Δεν σήκωνε τόσα δύσκολα. Την άφησε μόνη μ’ ένα παιδί.

Την κακιά αρρώστια την ξεπέρασε. Τον κακό σύζυγο ποτέ. Μία ιστορία από τις χιλιάδες που έχω λάβει τις τελευταίες ημέρες. Μία γυναίκα από τις πολλές που αισθάνομαι πλέον φίλες αληθινές. Μία ακόμη δύναμη που σβήνει τις δικές μου αδυναμίες. Βράδυ Παρασκευής.

Με λιγότερη λάμψη, με περισσότερο φως. Το δικό σας φως που ήρθε άπλετο για να φωτίσει τα δικά μου σκοτάδια. Να γράφετε. Σε εσάς, σε εμένα, σε μια λευκή κόλλα χαρτί χωρίς παραλήπτη. Γιατί σας το υπόσχομαι: Σε λίγο καιρό, όλες μαζί, θα γράψουμε ιστορία».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση που έκανε στο Insstagram η Μαρίνα Πατούλη:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ