Παντελής Παντελίδης : Η Μίνα Αρναούτη ζητάει 960.000 € αποζημίωση από την οικογένειά του

Παντελής Παντελίδης : Η Μίνα Αρναούτη ζητάει 960.000 € αποζημίωση από την οικογένειά του

«Έχω στιγματιστεί ως ανήθικη, ψεύτρα, “δολοφόνος” του γιου τους! Σκέφτηκα να αυτοκτονήσω».

Αποζημίωση ύψους 960.000 ευρώ ζητάει η Μίνα Αρναούτη από την οικογένεια του αδικοχαμένου, Παντελή Παντελίδη, 5 χρόνια μετά το τροχαίο που σόκαρε το πανελλήνιο και όπου έχασε τη ζωή του ο ταλαντούχος τραγουδιστής.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Real news, κατέθεσε νέα αγωγή κατά της οικογένειας και αξιώνει αποζημίωση για την ψυχή της, διεκδικώντας 240.000 χιλιάδες ευρώ για συκοφαντική δυσφήμηση από κάθε μέλος της.

Η αγωγή που κατέθεσε ο δικηγόρος της Μίνας Αρναούτη, Ιωάννης Κωλέττης, σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, ξεπερνά τις 240 σελίδες και περιέχει δεκάδες άρθρα σχετικά με το τροχαίο, δηλώσεις της οικογένειας Παντελίδη και ποσταρίσματα στα social media που χαρακτηρίζονται ως συκοφαντικά.

«Διασύρθηκα και κατασυκοφαντήθηκα από τους εναγόμενους πανελληνίως. Έχω πλέον στιγματιστεί ως ανήθικη, ψεύτρα, “δολοφόνος” του γιου τους».

«Φώναζα στη μητέρα μου ότι αν έζησα για να περνάω αυτό, καλύτερα να πεθάνω. Και το πίστευα αυτό. Ευχόμουν να πέθαινα, να ησύχαζα και κάποιες φορές σε κρίση πανικού έκανα τη σκοτεινή σκέψη να αυτοκτονήσω. Οι εναγόμενοι μου προκάλεσαν ψυχολογική ασφυξία» αναφέρει στην αγωγή της.

Η ανάρτηση της Μίνας Αρναούτη για τον Παντελή Παντελίδη

«Δύσκολες μέρες αυτές για μένα. Βλέπω βιντεάκια παντού και γελάω και κλαίω μαζί. Πάντα κάτι θυμίζει κάτι, μια ζακέτα που πήραμε μαζί, ένα κοστούμι που ευχόσουν να κουμπώσει, μια φωτογραφία που με καμάρι μου έδειξες για πρώτη φορά, τα παπούτσια σου που δεν μου άρεσαν, το κούρεμα που σου έλεγα ότι σου πήγαινε, τα κορίτσια που λέγανε «χειλάρες μου ματάρες μου» και με κοίταζες παιχνιδιάρικα και έλεγες ρε λες να είμαι ωραίος;

Α ρε Παντελή! Μακάρι να δούλευα ξανά σε ένα μπαρ και να ερχόσουν να κάτσεις στο πόστο μου ξανά και να σου λέω «φύγε από εδώ, πήγαινε αλλού, δεν σε θέλω εδώ, δεν κάνω ταμείο με εσένα» και να γελάς και να λες «βγες έξω να κάτσεις εδώ»!

Δεν είναι η μέρα που έφυγες θλιβερή, είναι όλες εκείνες που θυμάμαι… ότι αυτή η μέρα εγώ ήμουν πιο τυχερή από εσένα αυτό θα με πονάει όσο κι αν ακούγεται παράλογο! Φέτος θα κλάψω, θα πιω θα ακούσω τα τραγούδια σου, όλα! Ξανά και ξανά. Τόσα χρόνια μου το στερούσαν και ντρεπόμουν να μιλήσω για να μη κριθώ. Τώρα αδιαφορώ για όλα».

Μίνα Αρναούτη για παντελή παντελίδη

Πηγή: youweekly.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ