Survivor spoiler : Η αγκαλιά του Σάκη στην Μαριαλένα – Άγριος καβγάς Παππά-Παπαδόπουλου! (pics+vid)

Survivor spoiler : Η αγκαλιά του Σάκη στην Μαριαλένα – Άγριος καβγάς Παππά-Παπαδόπουλου! (pics+vid)

Survivor spoiler: Χαμός στο ριάλιτι επιβίωσης μετά τον νέο διαχωρισμό των ομάδων!

Ο Σάκης Κατσούλης πια είναι στην κόκκινη ομάδα και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη παραμένει στην μπλε… Την επόμενη μέρα μετά το έκτακτο συμβούλιο και τις ανακοινώσεις του Γιώργου Λιανού, η Μαριαλένα δεν μπορεί να διαχειριστεί τον «χωρισμό» της από τον Σάκη!

Κλαίει ασταμάτητα μπροστά σε όλους τους παίκτες…

Η παίκτρια δηλώνει: «Την πρώτη φορά που έφεραν τον Σάκη από την Ελλάδα πάλι εγώ έπρεπε να το διαχειριστώ, τον συνήθισα και τώρα πάλι…Και «λύγισα», δεν μπορώ να…».

Η Μαριαλένα κλαίει με λυγμούς και… ο Σάκης βλέποντάς την, δεν αντέχει και την κάνει μια μεγάλη αγκαλιά…

Στη συνέχεια οι δυο νέες ομάδες, Κόκκινοι και Μπλε θα αγωνιστούν για την ασυλία!

Ενώ στο συμβούλιο θα ξεσπάσει ένας νέος καβγάς ανάμεσα στον Αλέξη Παππά και στον Κώστα Παπαδόπουλο… Δεν τα πήγαιναν καθόλου καλά οι δυο παίκτες όταν ήταν σε αντίπαλες ομάδες, φανταστείτε τώρα που είναι στην ίδια ομάδα…

Ο Κώστας τον αποκαλεί διπρόσωπο και ότι κινεί τα νήματα της ομάδας και το παίζει αρχηγός! Ο Αλέξης γελά ειρωνικά και τα «αίματα ανάβουν»!

Να σας υπενθυμίσουμε ότι στο συμβούλιο, ο Σάκης είπε στεναχωρημένος: «Δεν μπορώ να μιλήσω, χωρίστηκα από την Μαριαλένα… αν είμαι μία το γούρι της, είναι το γούρι μου δέκα… Καλή αρχή και στους δύο μας… θα προσπαθήσω να ενσωματωθώ γρήγορα…»! Και η Μαριαλένα ανέφερε: «Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι πολύ καλά που χωρίστηκα με τα παιδιά αλλά έτσι είναι το παιχνίδι. Πρέπει να πορευτούμε με αυτό και δεν μπορώ να κάνω κάτι.». Όση ώρα η Μαριαλένα μιλούσε, ο Σάκης την κοιτούσε και δεν μπορούσε να πάρει από πάνω της το βλέμμα του!

GALLERY

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω!

Πηγή: gossip-tv.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ