Survivor : Λύγισε η Μαριαλένα – «Μαζεύω για δεύτερη φορά τα κομμάτια μου»

Survivor : Λύγισε η Μαριαλένα – «Μαζεύω για δεύτερη φορά τα κομμάτια μου»

Ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη δεν θα βρίσκονται πια στην ίδια ομάδα αλλά θα αγωνίζονται ως αντίπαλοι στο Survivor.

Το «ανακάτεμα της τράπουλας» του Survivor με την αλλαγή στην σύσταση των δύο ομάδων έφερε τα πάνω κάτω στο ριάλιτι επιβίωσης.

Δυο από τα πρόσωπα που έδειξαν να επηρεάζονται περισσότερο ήταν ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη αφού πλέον δεν θα βρίσκονται στην ίδια ομάδα αλλά θα αγωνίζονται ως αντίπαλοι.

Οι δύο παίκτες του Survivor που στο παρελθόν υπήρξαν ζευγάρι και πλέον δείχνουν να έχουν έρθει και πάλι πολύ κοντά, δεν έκρυψαν την στεναχώρια τους με την Μαριαλένα να ξεσπά σε κλάματα.

«Το Survivor είναι ένα παιχνίδι που έχει να κάνει καθαρά με την ψυχολογία και εμένα την ψυχολογία μου την έχουν παίξει ήδη δυο φορές. Μαζεύω τα κομμάτια μου δυο φορές μέσα στο παιχνίδι. Mια την πρώτη φορά που μου φέρανε τον Σάκη από την Ελλάδα, τον συνήθισα. Είναι ο πιο δικός μου άνθρωπος, τον εμπιστεύομαι περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο, ήταν το γούρι μου όπως έχω πει και τώρα πάλι αυτόν τον πιο δικό μου άνθρωπο και το γούρι μου τον πήρε και τον πήγε στην άλλη ομάδα και θα είμαστε αντίπαλοι. Λύγισα, δε μπορώ να…,

Είμαι δυνατή αλλά είμαι και πολύ ευαίσθητη. Προσπαθούσα να είμαι δυνατή, να μην κλάψω αλλά δε… Στη συγκεκριμένη φάση έχουμε περάσει τόσες δυσκολίες, πείνες, δύσκολες συνθήκες, μακριά από την οικογένειά μας και εγώ έχω να διαχειριστώ και άλλα πράγματα» ανέφερε η νεαρή παίκτρια μιλώντας στην κάμερα.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το σχετικό απόσπασμα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ