Άγγελος Λάτσιος : Η αλλαγή στην εμφάνισή του και οι τρυφερές φωτογραφίες

Άγγελος Λάτσιος : Η αλλαγή στην εμφάνισή του και οι τρυφερές φωτογραφίες

Η Ελένη Μενεγάκη έφερε στον κόσμο τον γιο της Άγγελο-Ιωάννη τον Νοέμβριο του 2002. Θυμάστε τότε που η αγαπημένη μας παρουσιάστρια, έλαμπε από ευτυχία που θα γινόταν για πρώτη φορά μαμά;

Η Ελένη Μενεγάκη έφερε στον κόσμο τον γιο της Άγγελο-Ιωάννη τον Νοέμβριο του 2002. Θυμόσαστε τότε η αγαπημένη μας παρουσιάστρια, έλαμπε από ευτυχία που θα γινόταν για πρώτη φορά μαμά;

Ε, ακόμη και τώρα, 18 χρόνια μετά λάμπει από ευτυχία που ο γιος της μεγάλωσε και χαράζει το δικό του δρόμο και τη δική του πορεία.

Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε λατρέψει και έχουμε αγαπήσει τον Άγγελο πρώτα από όλα μέσα από αυτά που μας έχει πει η Ελένη Μενεγάκη για εκείνον, μέσα από τις αναρτήσεις της και μέσα από τις αναρτήσεις του ίδιου.

To look του αυτή την περίοδο θυμίζει περισσότερο παιδί των λουλουδιών. Μακριά μαλλιά, στρογγυλά γυαλιά, μπαντάνες και μαντήλια στα μαλλιά.

Αυτό δείχνουν τουλάχιστον οι πρόσφατες φωτογραφίες που δημοσίευσε η φίλη του Γαία Μερκούρη, κόρη της Δωροθέας Μερκούρη, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε την δημοσίευση

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ