Παρότι προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις με την επιστροφή του στο τηλεοπτικό προσκήνιο, το «Big Brother» όπως ανακοινώθηκε πρόσφατα με την κυκλοφορία του σχετικού τρέιλερ, θα έχει και δεύτερο κύκλο.
Αν και θεωρείται ο «βασιλιάς» των ριάλιτι παγκοσμίως, η επιστροφή του «Big Brother» στην Ελλάδα δεν είχε θετικό πρόσημο για πολλούς λόγους, εντούτοις ο δεύτερος κύκλο με έπαθλο αξίας 100.000 ευρώ, είναι γεγονός.
Συμφώνα με την Αφροδίτη Γραμέλη και την ιστοσελίδα ProtoThema, οι δηλώσεις συμμετοχής έχουν σπάσει κάθε ρεκόρ και ξεπερνάνε τις 4 χιλιάδες.
Όπως ανέφερε η γνωστή δημοσιογράφος στη στήλη της, επικρατέστερος για τον ρόλο του παρουσιαστή είναι ο Γιώργος Τσαλίκης.
Ο τραγουδιστής είχε αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις στους υπεύθυνους του ΣΚΑΙ με την περσινή του εμφάνιση ως guest στα LIVE και πλέον θεωρείται το φαβορί για την παρουσίαση μετά την απομάκρυνση του Χάρη Βαρθακούρη.
Την ίδια στιγμή, το όνομα της Ελεονώρας Μελέτη παραμένει ως ένα από τα επικρατέστερα για το ίδιο show, κάτι που αναφέρει και η Αφροδίτη Γραμμέλη στο δημοσίευμά της.
Latest News
Καμπερίδης : «Σταθήκαμε όρθιοι σε μια δύσκολη χρονιά, το μυαλό όλων πρέπει να είναι στην επόμενη»
Νετζήπογλου : «Έχω πολλά να δώσω ακόμα…»
Γιώργος Καραϊβάζ : Πού και πότε θα γίνει η κηδεία του δημοσιογράφου
Σκουρτόπουλος : «Ψάχνουμε τη νίκη που θα μας στείλει στα play-off»
«Ο Μπενζεμά δεν φεύγει και είναι έτοιμος να ανανεώσει με την Ρεάλ»
Ξεσπά ηθοποιός : Ο Έλληνας που βλέπει Survivor κι όλες αυτές τις ηλιθιότητες το ξέρει;
Ολυμπιακός : Οι σκέψεις του Μαρτίνς για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό
Μόσιαλος : «Δεν με ανησυχεί η γεμάτη Ερμού, αλλά το Πάσχα στο χωριό» (vid)


