Κωνσταντίνος Καζάκος : Μιλά ανοιχτά για τη νέα του σχέση με την 23χρονη Βασιλική

Κωνσταντίνος Καζάκος : Μιλά ανοιχτά για τη νέα του σχέση με την 23χρονη Βασιλική

O Κωνσταντίνος Καζάκος μιλά πρώτη φορά για τη νέα του σύντροφο, την 23χρονη Βασιλική Μακρή και το διαζύγιο από την πρώην σύζυγό του, Ιωάννα Μαρτζούκου.

O Κωνσταντίνος Καζάκος μιλά πρώτη φορά για τη νέα του σύντροφο, την 23χρονη Βασιλική Μακρή και το διαζύγιο από την πρώην σύζυγό του, Ιωάννα Μαρτζούκου.

Αυτή η δύσκολη χρονιά σού χαμογέλασε στο κομμάτι της προσωπικής σου ζωής. Είναι γνωστό ότι εδώ και λίγους μήνες είσαι με τη Βασιλική Μακρή.

«Δεν μου αρέσει να προβάλλω την προσωπική μου ζωή, αλλά ούτε και να την κρύβω. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι είμαι χαρούμενος και ευτυχισμένος. Είμαι με τη Βασιλική και είμαστε πολύ καλά μαζί.» είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός!

Ήταν δύσκολο για σένα, όταν έκλεισε ο κύκλος του δεύτερου γάμου σου;

Ποτέ δεν είναι εύκολο κάτι τέτοιο, ειδικά όταν υπάρχει ένα παιδί. Ήταν δύσκολο και επώδυνο και, κατά τη γνώμη μου, έπρεπε να είχε γίνε εδώ και καιρό. Συνέβη σε μία δύσκολη περίοδο. Θεωρώ όμως ότι ο χρόνος τα γιατρεύει όλα.

Είχε γραφτεί ότι έκανες unfollow την Ιωάννα Μαρτζούκου στο Instagram. Είναι καλές οι σχέσεις σας σήμερα;

«Δεν ασχολούμαι καθόλου με τέτοια δημοσιεύματα, πιστεύω πως είναι ανοησίες. Σαφώς οι σχέσεις μετά από έναν χρόνο αρχίζουν να εξομαλύνονται. Νομίζω ότι υπάρχει η απαραίτητη ωριμότητα ώστε να κάνουμε ό,τι πρέπει για το καλό του παιδιού μας.» είπε στο περιοδικό Hello και τον Γιάννη Βίτσα!

Να σας υπενθυμίσουμε ότι ο Κωνσταντίνος Καζάκος και στην εκπομπή, Πάμε Δανάη είχε πει: «Με την Ιωάννα ο γάμος μας έφτασε στο τέλος του και προχωράμε αλλιώς τώρα. Κοιτάμε το καλό του μικρού και προχωράμε αλλιώς. Είμαστε παρόντες και οι δυο για το καλό του Ιάσονα. Εγώ το έχω ξαναπεράσει αυτό. Τώρα είμαι πάρα πολύ καλά. Έχω βρει ένα πλάσμα που αγαπάω και με αγαπάει πάρα πολύ και είμαι χαρούμενος».

Ο ηθοποιός πριν από μερικές ημέρες είχε ποστάρει για πρώτη φορά φωτογραφία με την 23χρονη σύντροφό του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ενώ πρόσφατα τους απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός στην πρώτη τους δημόσια εμφάνιση.

Πρόσφατα ο φακός τους τσάκωσε να κάνουν τη βόλτα τους στο Ζάππειο με το ποδήλατο και δείτε τους ξανά παρακάτω!

GALLERY

Πηγή: gossip-tv.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ