Το Πρωινό : Λιάγκας για Survivor – «Ο Σάκης είναι ο εθνικός μας εραστής» (vid)

Το Πρωινό : Λιάγκας για Survivor – «Ο Σάκης είναι ο εθνικός μας εραστής» (vid)

Το Πρωινό: Επικές ατάκες μετά τα πλάνα από την εξομολόγηση της Νικολέτας στον Σάκη.

O Σάκης Κατσούλης εξακολουθεί να έρχεται κοντά με την Μαριαλένα Ρουμλειλώτη με την οποία στο παρελθόν υπήρξαν ζευγάρι. Στο νέο επεισόδιο του Survivor είδαμε τον Σάκη να έρχεται πιο κοντά και με τη Νικολλέτα Μαυρίδη.

«Με τη Μαριαλένα έχετε μια ωραία σχέση μεταξύ σας, δεν είπα ότι έχετε ερωτική σχέση και εκπέμπετε μια ωραία αύρα. Ήθελα να στο πω ότι είσαι μια χαρά παιδί και δεν έχω κανένα θέμα με τη Μαριαλένα να το ξέρεις», ήταν τα λόγια της Νικολέτας στον Σάκη.

Ο παίκτης του Survivor δήλωσε…

«Έχω δηλώσει ότι η Μαριαλένα είναι η αγαπημένη μου παίκτρια και θέλω να κερδίζει, δεν μπορώ να κρυφτώ πίσω από το δάχτυλό μου, ούτε θέλω να πω ψέματα. Όταν έρχεται αντιμέτωπη με κάποια συμπαίκτριά μου δεν φωνάζω, ούτε στη Μαριαλένα, ούτε και σε εκείνη».

Σχετικά πλάνα παρουσίασε το Πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά να σχολιάζουν όλες τις τελευταίες εξελίξεις από τον Άγιο Δομίνικο. Για άλλη μια φορά, ο παρουσιαστής του ANT1 επικεντρώθηκε την αναστάτωση που έχει προκαλέσει η συμμετοχή του Σάκη Κατσούλη στο ριάλιτι επιβίωσης….

«Νομίζω ότι ο Σάκης είναι ο εθνικός εραστής », είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο.

Πηγή: gossip-tv.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ