Survivor: Συγκινεί η μητέρα του Ντάφυ : «Θέλω να φύγει από το παιχνίδι, γιατί πικραίνομαι πολύ»

Survivor: Συγκινεί η μητέρα του Ντάφυ : «Θέλω να φύγει από το παιχνίδι, γιατί πικραίνομαι πολύ»

Survivor: Η μητέρα του Ντάφυ σπάει τη σιωπή της και μιλά πρώτη φορά στην κάμερα και αποκαλύπτει στεναχωριέται που βλέπει να φέρονται έτσι στο παιδί της μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης.

Αρχικά η μητέρα του τραγουδιστή είπε: «Στεναχωριέμαι πολύ που βλέπω να φέρονται έτσι στο παιδί μου μέσα στο παιχνίδι. Δεν υπάρχουν λόγια. Όταν είναι κάποιοι γονείς, μαμάδες και μπαμπάδες, τότε μπορούν να νιώσουν τον πόνο».

Και πρόσθεσε: «Επικοινωνώ με τη νύφη μου καθημερινά. Όποτε μπορεί βλέπει κι εκείνη το Survivor. Όταν έχει δουλειά το βλέπει μετά. Και με τον εγγονό μου μιλάμε και περιμένει να έρθει ο μπαμπάς του. Όταν τον βλέπει να κερδίζει φωνάζει «μπράβο μπαμπά».

Και αποκάλυψε για τον Ντάφυ: «Ο Τριαντάφυλλος είναι ένα μεγάλο παιδί. Θα έλεγα ότι είναι ένα χαρισματικό παιδάκι. Όταν νευριάζει μετά από λίγο λέει «γεια σου ρε μάνα»».

Και δεν δίστασε να πει ότι θέλει ο γιος της να φύγει από το survivor: «Έτσι που βλέπω θέλω να φύγει από το παιχνίδι γιατί πικραίνομαι πολύ».

Και η μητέρα του κατέληξε λέγοντας στην κάμερα της εκπομπής, Ευτυχείτε: «Ναι έβαλε στοίχημα με τη γυναίκα του για να δει τις αντοχές του. Ο γιος μου άντεξε πολύ περισσότερο απ’ ό,τι περίμενε».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω!

Πηγή: gossip-tv.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ