Από μάνατζερ… ορκισμένος εχθρός : Η πολυκύμαντη σχέση του Μένιου με την Τζούλια

Από μάνατζερ… ορκισμένος εχθρός : Η πολυκύμαντη σχέση του Μένιου με την Τζούλια

Ο Μένιος Φουρθιώτης εκτέλεσε χρέη μάνατζερ της Τζούλιας Αλεξανδράτου από το 2009 ως το 2012, όμως η σχέση τους διαλύθηκε για πάντα μέσα από μια δικαστική διαμάχη χωρίς τέλος.

Ο Μένιος Φουρθιώτης διαθέτει ένα… πλούσιο βιογραφικό για το οποίο όπως ο ίδιος έχει δηλώσει δηλώνει υπερήφανος.

Ηθοποιός, μάνατζερ, πωλητής τηλεμάρκετινγκ και πιο πρόσφατα τηλεοπτικός παρουσιαστής με βλέψεις στον στίβο της πολιτικής, ο Μένιος Φουρθιώτης επιδίωξε από τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα να βρεθεί κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Στη ζωή έχω περάσει από πάρα πολλά στάδια. Πριν έκανα κάτι άλλο, μετά κάτι άλλο. Δεν ντράπηκα ποτέ. Οι ηλικίες αλλάζουν, οι άνθρωποι μεγαλώνουμε, ωριμάζουμε και βλέπουμε παρακάτω. Εγώ δεν θα κάνω αυτό που έχουν κάνει πάρα πολλοί και το γνωρίζω. Με κατηγορούσαν για το παρελθόν μου με την Τζούλια Αλεξανδράτου, που δεν το απέκρυψα.

Ποτέ δεν βγήκα να πω δεν το έκανα, ή ήταν κάποιος άλλος. Οι ίδιοι οι άνθρωποι αυτοί που με κατηγορούσαν, έχουν κάνει πράγματα στη ζωή τους τα οποία τα γνωρίζουμε όλοι και δεν είχαν ποτέ τη δύναμη να πουν ναι το έπραξα», έχει πει χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του στην Ζήνα Κουτσελίνη ο ίδιος.

Ο Μένιος μάνατζερ

Ο Μένιος Φουρθιώτης λοιπόν εκτέλεσε χρέη μάνατζερ της Τζούλιας Αλεξανδράτου, όταν εκείνη έκανε στροφή στην καριέρα της και συμμετείχε σε ταινίες ερωτικού περιεχομένου, παίρνοντας τη θέση του Ηλία Ψινάκη.

Η συνεργασία αυτή που ξεκίνησε το 2009 συνεχίστηκε μέχρι το 2012, ενώ στη συνέχεια η συνεργασία τους έληξε άδοξα, καθώς οι δύο τους έφτασαν στις αίθουσες των δικαστηρίων μετά από μήνυση της Αλεξανδράτου με την οποία κατηγόρησε τον Φουρθιώτη για κλοπή 200.000 ευρώ από το χρηματοκιβώτιό της.

Η μήνυση – φωτιά από την Τζούλια

Η μυστηριώδης υπόθεση άρχισε να ξετυλίγεται με τη μήνυση της Tζούλια Αλεξανδράτου με την οποία κατηγορεί τον Φουρθιώτη ότι μαζί με συνεργό του, αφαίρεσε εν αγνοία της από το χρηματοκιβώτιο του σπιτιού της στα νότια προάστια το ποσό των 200.000 ευρώ.

Μάλιστα, όπως υποστηρίζει, διατηρούσε στενή επαγγελματική και φιλική σχέση με τον Μένιο Φουρθιώτη, ο οποίος ήταν από τα πρόσωπα που μπαινόβγαιναν συχνά στο σπίτι της, ενώ γνώριζε τόσο για την ύπαρξη του χρηματοκιβωτίου όσο και για τα 200.000 ευρώ που υπήρχαν μέσα.

Ο Μένιος αντεπιτίθεται

Η απάντηση του Μένιου Φουρθιώτη στην μήνυση της Τζούλιας Αλεξανδράτου δεν άργησε να έρθει.

Ο ίδιος αρνείται κατηγορηματικά κάθε εμπλοκή του σε όσα ισχυρίζεται το πρώην μοντέλο, ενώ αποδίδει τις εις βάρος του καταγγελίες στην εκδικητικότητα της Αλεξανδράτου μετά τη διακοπή της επαγγελματικής τους συνεργασίας.

Ο παρουσιαστής μηνύει το γνωστό μοντέλο για «ηθική βλάβη που έχει υποστεί» όπως ισχυρίστηκε, από τη μήνυση που έχει καταθέσει αυτή σε βάρος του άλλοτε μάνατζερ της και διεκδικώντας ταυτόχρονα το αστρονομικό ποσό των 240.000 ευρώ.

Ανάμεσα στους μάρτυρες που κλήθηκαν να καταθέσουν για την υπόθεση ήταν, ο Δημήτρης Σειρηνάκης, η μάνατζερ επωνύμων Χριστίνα Παναγιωτοπούλου και ο Σπύρος Ρέβης.

Η υπόθεση λιμνάζει εδώ και χρόνια στο ακροατήριο έπειτα από αλλεπάλληλες αναβολές και διακοπές ενώ τον περασμένο Φεβρουάριο αναβλήθηκε για ένατη φορά-λόγω κλειστών δικαστηρίων

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ