House of Fame : Κόλασε η Ελένη Φουρέιρα στην έναρξη του live (vid)

House of Fame : Κόλασε η Ελένη Φουρέιρα στην έναρξη του live (vid)

To έβδομο κατά σειρά live concert, μόλις ξεκίνησε και «ξετρελαθήκαμε» με την sexy εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα στην σκηνή του μουσικού ριάλιτι

To έβδομο κατά σειρά live concert, μόλις ξεκίνησε και «ξετρελαθήκαμε» με την sexy εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα στην σκηνή του μουσικού ριάλιτι.

Το live concert απόψε είναι γεμάτο εκπλήξεις αφού στο πλατό θα βρίσκεται ως καλεσμένη και η στιχουργός Εύη Δρούτσα. Στο House of Fame La Academia η εκθαμβωτική Ελένη Φουρέιρα καλωσόρισε το τηλεοπτικό κοινό σε ένα live concert γεμάτο εκπλήξεις.

Η μια και μοναδική Ελένη Φουρέιρα επέλεξε να φορέσει μια ολόσωμη φόρμα, αφήνοντας την πλάτη της εκτεθειμένη, ενώ δεν πέρασε απαρατήρητο το ανοιχτό ντεκολτέ της.

Ο Γιάννης Πλούταρχος, η Καίτη Γαρμπή, ο Γιώργος Αρσενάκος και ο Φοίβος από τις θέσεις της πιο άπαιχτης κριτικής επιτροπής παρακολουθούν, κρίνουν για να βαθμολογήσουν τις εμφανίσεις των σπουδαστών. Κοντά τους στο πλατό βρέθηκαν οι καθηγητές και ο διευθυντής της Ακαδημίας, Πάνος Μεταξόπουλος.

Το live concert όμως ήταν γεμάτο εκπλήξεις, αφού στο πλατό βρέθηκε ως καλεσμένη και η στιχουργός Εύη Δρούτσα, η οποία βρέθηκε εντός της Ακαδημίας την εβδομάδα που μας πέρασε δίνοντας τις πολύτιμες συμβουλές της.

Η Αλεξάνδρα Κολαΐτη, η Κόνη Μπιζίντη και ο Μηνάς Τσουκάνης είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση της εβδομάδας.

Δείτε το βίντεο

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ