Δεν θα το πιστεύετε : Η πανέμορφη κοπέλα της φωτογραφίας είναι κόρη πασίγνωστου τραγουδιστή (pics)

Δεν θα το πιστεύετε : Η πανέμορφη κοπέλα της φωτογραφίας είναι κόρη πασίγνωστου τραγουδιστή (pics)

Ήδη θα γνωρίζετε πως ο γοητευτικός Travis Barker είναι το νέο αίσθημα της Kourtney Kardashian και μάλιστα οι κοινές τους εμφανίσεις είναι πολλές περισσότερες από όσες φαντάζεστε.

Ήδη θα γνωρίζετε πως ο γοητευτικός Travis Barker είναι το νέο αίσθημα της Kourtney Kardashian και μάλιστα οι κοινές τους εμφανίσεις είναι πολλές περισσότερες από όσες φαντάζεστε.

Το τελευταίο διάστημα δείχνουν να περνούν πολύ καλά μαζί και ναι, έκαναν μαζί τις διακοπές τους. Η σχέση τους είναι στα καλύτερά της και αυτό θα το διαπιστώσεις μόλις δεις τα παιδιά τους να είναι μαζί.

Τι εννοούμε; Ο Travis πήγε διακοπές με την Kourtney και μαζί τους πήγε και η πανέμορφη κόρη του Atiana De La Hoya.

H Atiana είναι μόλις 22 χρονών έχει όμως ξεκινήσει δυναμικά την καριέρα της. Είναι μοντέλο και αυτό θα το διαπιστώσεις και μόνη σου όταν θα δεις τις φωτογραφίες της.

Λοιπόν, αφού την είδαμε με την Kourtney φροντίσαμε και μάθαμε περισσότερα για εκείνη. Αρχικά να σου πούμε πως ο Travis δεν είναι ο βιολογικός της μπαμπάς είναι όμως πιο δεμένοι από όσο θα περίμενε κανένας. Την νιώθει σαν κόρη του αφού όταν παντρεύτηκε τη μητέρα της η Atiana ήταν μόλις πέντε ετών. Μαζί με την μητέρα της έκαναν δύο παιδιά, τον Landon και την Alabama.

Ο βιολογικός της μπαμπάς είναι ο πρωταθλητής στο box Oscar De La Hoya. Με την μητέρα της γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν παράφορα το 1997. Η όμορφη Atiana γεννήθηκε δύο χρόνια αργότερα, παρόλα αυτά μετά από έναν χρόνο το ζευγάρι χώρισε και πήρε ο καθένας το δικό του δρόμο.

Η Atiana παρά το νεαρό της ηλικίας της είναι πολύ ταλαντούχα και δημιουργική. Σχεδιάζει τσάντες περιζήτητες σε μεγάλους καλλιτέχνες. Μάλιστα το επίσημο προφίλ της στα social media έχει περισσότερους από 3 χιλιάδες ακόλουθους.

Δείτε κάποιες από τις φωτογραφίες της:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ