Survivor : «Και να τους δωροδόκησε ο Τριαντάφυλλος πού είναι το κακό;» (vid)

Survivor : «Και να τους δωροδόκησε ο Τριαντάφυλλος πού είναι το κακό;» (vid)

«Πoύ είναι το κακό αν ο Τριαντάφυλλος ''δωροδόκησε'' τους συμπαίκτες του με 2.000 ευρώ» δηλώνει η τραγουδίστρια Μαρία Καρλάκη.

Στην κάμερα του Happy Day μίλησε η τραγουδίστρια Μαρία Καρλάκη για τον Τριαντάφυλλο, τη συνεργασία τους αλλά και τη συμμετοχή του στο Survivor, η οποία έχει προκαλέσει ποικιλία αντιδράσεων στο τηλεοπτικό κοινό και στα social media.

«Ο Τριαντάφυλλος στη δουλειά του είναι επαγγελματίας, πολύ αυστηρός», λέει στο Happy Day και την Ελένη Μουστάκη η Μαρία Καρλάκη που έχει συνεργαστεί αρκετές φορές με τον γνωστό τραγουδιστή.

«Μπορεί να σου δώσει και τη ψυχή του, αρκεί να βρεις έναν άλλο τρόπο προσέγγισης. Αν ο Κόρο και ο κάθε Κόρο ήξεραν να τον χειριστούν, θα είχαν άλλα αποτελέσματα. Έχει στρεσαριστεί και γι’ αυτό ξεσπάει με κλάματα και με πιο έντονες αντιδράσεις», είπε αρχικά η Μαρία Καρλάκη.

Η Μαρία Καρλάκη πρόσθεσε επίσης:

«Και να δωροδόκησε τους συμπαίκτες του, που είναι το κακό; Δεν κατάλαβα, γιατί τόση επίθεση; Όσο λένε για τα μαλλιά του Τριαντάφυλλου, τόσο κι εκείνος μπορεί να πει για τις λιποαναρροφήσεις του Ασημακόπουλου. Με τον Σάκη Κατσούλη είχαμε μια… γνωριμία πριν τη Μαριαλένα, αλλά εγώ ήμουν κολλημένη στον πρώην μου».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το σχετικό απόσπασμα:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ