H κούκλα Instagrammer Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μπαίνει στη Φάρμα και προκαλεί… εγκεφαλικά (vid)

H κούκλα Instagrammer Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μπαίνει στη Φάρμα και προκαλεί… εγκεφαλικά (vid)

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks βρίσκεται σε καραντίνα σε ξενοδοχείο, συνεπώς η αντίστροφη μέτρηση για την είσοδό της στo ριάλιτι έχει ξεκινήσει.

Την είσοδο της στο ριάλιτι παιχνίδι Φάρμα προανήγγειλε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Πρόσφατα, η ίδια είχε μιλήσει για την ζωή της, λίγους μήνες μετά τον χωρισμό της με τον σύζυγό της Αριστομένη Γιαννόπουλο. Ακόμη πολλές φορές έχει ποζάρει και έχει αναρτήσει σέξι φωτογραφίες της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Πιο συγκεκριμένα, η πρώην παίκτρια του My Style Rocks βρίσκεται σε καραντίνα σε ξενοδοχείο, συνεπώς η αντίστροφη μέτρηση για την είσοδό της στo ριάλιτι έχει ξεκινήσει. Την αποκάλυψη έκανε η ίδια δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο βίντεο.

Η προαναγγελία

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου φορώντας ένα μπικίνι ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό δύο βίντεο με τα οποία προαναγγέλλει την συμμετοχή της στη Φάρμα. «Όλες αυτές τις ημέρες είμαι κάπως εξαφανισμένη από τα social media και υπάρχει και ένα ερωτηματικό σχετικά με το αν θα μπω στη Φάρμα. Θέλω να σας πω ότι όλες αυτές τις ημέρες κάνω καραντίνα, βρίσκομαι στο ξενοδοχείο γιατί σε πολύ λίγες ημέρες μπαίνω και εγώ στο παιχνίδι και θα με βλέπετε στις οθόνες σας», είπε το μοντέλο.

Ποια είναι η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Η κούκλα Instagrammer με τους παραπάνω από 240 χιλιάδες ακολούθους, συστήθηκε στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο My Style Rocks του ΣΚΑΙ όπου και ξεχώρισε με την αριστοκρατική και σικάτη εμφάνισή της. Εξάλλου, είναι εμφανές πως πρόκειται για ένα εντυπωσιακό μοντέλο με εκπληκτικό κορμί. Και όπως γίνεται αντιληπτό, τα σχόλια και τα likes των χιλιάδων followers δίνουν και παίρνουν, «υμνώντας» τις τέλειες αναλογίες της ή ζητώντας, αν είναι κοπέλες, συμβουλές για ένα καλλίγραμμο σώμα.

Να αναφέρουμε πως η πρώην παίκτρια του My Style Rocks, στις αρχές του καλοκαιριού είχε δηλώσει πως έχει χορτάσει την πολυτέλεια και τη χλιδή και πως φέτος θα απέφευγε να κάνει διακοπές σε κοσμικά μέρη όπως η Μύκονος με αποτέλεσμα να καταλήγει σε άλλους προορισμούς. Και πράγματι, η Αλεξάνδρα, πήγε στην Ικαρία, την Κύθνο, τη Φολέγανδρο και πρόσφατα βρέθηκε και στο Ιόνιο και πιο συγκεκριμένα, στη Λευκάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ