Ιταλία : Ο «βασιλιάς» των δημοσίων υπαλλήλων – Είχε να πάει στην δουλειά του από το 2005 αλλά πληρωνόταν

Ιταλία : Ο «βασιλιάς» των δημοσίων υπαλλήλων – Είχε να πάει στην δουλειά του από το 2005 αλλά πληρωνόταν

Το εθνικό ρεκόρ στην Ιταλία έσπασε ένας δημόσιος υπάλληλος, καθώς είχε να πάει στην δουλειά του 15 ολόκληρα χρόνια.

Η κοπάνα στην Ιταλία απέκτησε νέο βασιλιά. Ένας υπάλληλος νοσοκομείου είχε να πάει στην δουλειά του 15 ολόκληρα χρόνια, αλλά δεν σταμάτησε να πληρώνεται, έχοντας ανταμειφθεί για τον «κόπο» του με περισσότερα από 500.000 ευρώ. Μέχρι που, αν και άργησαν, τον αντιλήφθηκαν και συνελήθη.

Πλέον, ο 67χρονος που το πόστο του ήταν στο νοσοκομείο Pugliese Ciaccio στην πόλη Catanzaro της Καλαβρίας αντιμετωπίζει κατηγορίες για κατάχρηση υπηρεσίας, πλαστογραφία κ.λπ. Έξι διευθυντές ερευνώνται επίσης με την υποψία ότι έπαιξαν ρόλο στην διευκόλυνση της φερόμενης απουσίας του, η οποία είναι έντονη στον δημόσιο τομέα της Ιταλίας.

Το 2005, ο άντρας φέρεται να είχε απειλήσει δε, τον διευθυντή του νοσοκομείου, προκειμένου να τον εμποδίσει να υποβάλει πειθαρχική έκθεση αναφορικά με την απουσία του.

Ο διευθυντής στη συνέχεια, συνταξιοδοτήθηκε και η απουσία του άνδρα συνεχίστηκε με αμείωτο ρυθμό καθώς η παρακολούθηση του θέματος δεν ελέγχθηκε ποτέ από τον διάδοχο του διευθυντή ή από το τμήμα ανθρώπινων πόρων, δήλωσε η αστυνομία.

Το 2016 η κυβέρνηση αυστηροποίησε έναν νόμο, όταν σε αρκετές υψηλού προφίλ αστυνομικές έρευνες, αποκαλύφθηκε πόσο ανεξέλεγκτη ήταν η απουσία των εργαζομένων σε όλο τον δημόσιο τομέα.

Πηγή: reader.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ