Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Τουλάχιστον ο Μπόλονι είχε αμάξι να φύγει...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΟ10.gr

Συγκίνηση κι ανατριχίλα… Ο Γιώργος Λάνθιμος και άλλοι 5 σημαντικοί σκηνοθέτες «υιοθετούν» το ανήλικο κοριτσάκι που άφησε πίσω της η σκηνογράφος Έλλη Παπαγεωργακοπούλου…

Στο πλευρό του ανήλικου παιδιού της Έλλης Παπαγεωργακοπούλου, της καταξιωμένης σκηνογράφου και ενδυματολόγου που έφυγε πριν από λίγες μέρες τόσο ξαφνικά και πρόωρα από τη ζωή στέκονται οι καλλιτέχνες και φίλοι της.

Συγκίνηση κι ανατριχίλα… Ο Γιώργος Λάνθιμος και άλλοι 5 σημαντικοί σκηνοθέτες «υιοθετούν» το ανήλικο κοριτσάκι που άφησε πίσω της η σκηνογράφος Έλλη Παπαγεωργακοπούλου… | to10.gr

Στο πλευρό του ανήλικου παιδιού της Έλλης Παπαγεωργακοπούλου, της καταξιωμένης σκηνογράφου και ενδυματολόγου που έφυγε πριν από λίγες μέρες τόσο ξαφνικά και πρόωρα από τη ζωή στέκονται οι καλλιτέχνες και φίλοι της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πιο συγκεκριμένα, πέντε σημαντικοί Έλληνες σκηνοθέτες, ο Ντένης Ηλιάδης, ο Νίκος Καραθάνος, η Λένα Κιτσοπούλου, ο Γιώργος Λάνθιμος και ο Θωμάς Μοσχόπουλος, με τους οποίους η Έλλη είχε συνεργαστεί στενά και συνδεόταν μαζί τους με ειλικρινή σχέση φιλίας, ανέλαβαν την πρωτοβουλία να ανοίξουν έναν λογαριασμό όπου μπορεί, όποιος επιθυμεί, να καταθέσει χρήματα τα οποία θα διατεθούν αποκλειστικά για την κάλυψη των αναγκών του παιδιού μέχρι να ενηλικιωθεί.

Οι ίδιοι αναφέρουν χαρακτηριστικά σε σημείωμά τους: «Η Έλλη Παπαγεωργακοπούλου έφυγε πρόωρα από κοντά μας αφήνοντας μεγάλο κενό στο θέατρο, το σινεμά, τους συναδέλφους και τους ανθρώπους της. Αφήνει επίσης πίσω της ένα μικρό παιδί.

Στόχος μας είναι το παιδί να μεγαλώσει με την μνήμη της Έλλης ζωντανή μέσα από τις ιστορίες των φίλων και συνεργατών της, όσο και από τις ταινίες και τις παραστάσεις που σημάδεψαν την καριέρα της και όλους εμάς.

Σκοπός μας το παιδί να μην νοιώσει μεγαλύτερο κενό στη ζωή του από αυτό το ήδη τεράστιο που αφήνει η απώλεια της μητέρας του.

Ανοίξαμε για τον λόγο αυτό έναν ειδικό λογαριασμό σε συνεργασία με το «Μαζί για το παιδί» και παρακαλούμε, αντί στεφάνων ή άλλων εκδηλώσεων αγάπης και σεβασμού προς την Έλλη, να κατατεθούν τα χρήματα στον λογαριασμό αυτό, με τα παρακάτω στοιχεία:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ 6017 0400 56698
IBAN GR210 171 0170 0060 1704 0056 698

Δικαιούχος ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ
Όνομα καταθέτη και ένδειξη ΕΙΣ ΜΝΗΜΗΝ ΕΛΛΗΣ

Δεσμευόμαστε ότι θα είμαστε στο πλάι του παιδιού και ότι τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν προορίζονται για τις ανάγκες του μέχρι την ενηλικίωσή του»

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην κ. Άννα Τσουρή, από το Μαζί για το Παιδί, στο τηλέφωνο

Τηλ: 210 74 82 690

Πηγή: patkiout.gr

Latest News

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από