
Ο Ντάνι Γκαρθία αναφέρθηκε στην ισοπαλία του Ολυμπιακού με τη Ναϊμέγκεν.
Ο Ολυμπιακός έμεινε ισόπαλος χωρίς σκορ (0-0) με αντίπαλο τη Ναϊμέγκεν για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.
Ο Ντάνι Γκαρθία αναφέρθηκε στο παιχνίδι τονίζοντας ότι οι «ερυθρόλευκοι» δεν ήταν αποτελεσματικοί, ενώ έδωσε το σύνθημα ενόψει ρεβάνς.
Διαβάστε επίσης: Ζότα Σίλβα: «Πικρή γεύση, όλα για πρόκριση στην Ολλανδία»
Οι δηλώσεις του Ντάνι Γκαρθία:
Για το ματς και τη ρεβάνς: «Γνωρίζαμε ότι θα αντιμετωπίζαμε μια ομάδα που θα μας δυσκόλευε πολύ χωρίς την μπάλα, λόγω του τρόπου που αγωνίζεται. Πιστεύω ότι δημιουργήσαμε ευκαιρίες, όμως δεν καταφέραμε να τις αξιοποιήσουμε. Η πρόκριση παραμένει ανοιχτή, αλλά ήταν ένα παιχνίδι που αποδείχθηκε πιο δύσκολο απ’ ό,τι περιμέναμε.
Πρέπει να μείνουμε θετικοί, να κρατήσουμε όσα κάναμε καλά και να συνεχίσουμε. Ο αντίπαλός μας, με το αγωνιστικό του στιλ, μας δυσκόλεψε πολύ. Ήταν πολύ δύσκολο να αναπτύξουμε το παιχνίδι μας και να γίνουμε πιο αποφασιστικοί και πιο αποτελεσματικοί.
Προσπαθήσαμε πολύ, επιχειρήσαμε να κάνουμε όσα είχαμε σχεδιάσει, αλλά δεν καταφέραμε να παράγουμε αρκετά. Ελπίζουμε ότι στο επόμενο παιχνίδι θα παρουσιάσουμε περισσότερα από τα καλά στοιχεία μας. Θα επαναλάβουμε όσα κάναμε σωστά σήμερα. Αμυντικά σταθήκαμε πολύ καλά, όμως συνολικά πρέπει να είμαστε πολύ πιο δυνατοί στο παιχνίδι μας και ελπίζουμε ότι στη ρεβάνς θα το πετύχουμε».
Για το τι έλειψε από τον Ολυμπιακό στο ματς: «Πιστεύω ότι μας έλειψε η αποτελεσματικότητα στις τελικές προσπάθειες. Κάθε φορά που ανακτούσαμε την κατοχή και κερδίζαμε τις δεύτερες μπάλες, δεν παίρναμε τις σωστές αποφάσεις στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου. Νομίζω ότι σε αρκετές περιπτώσεις ήμασταν υπερβολικά βιαστικοί και επιθετικοί, ενώ θα έπρεπε να κρατήσουμε περισσότερο την κατοχή. Είναι δύσκολο να πάρεις ξανά την μπάλα από ομάδες που θέλουν να την ελέγχουν.
Πρέπει να καταφέρουμε να δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό για όσο το δυνατόν περισσότερα λεπτά. Χρειαζόμαστε μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου. Δεν θεωρώ ότι ήμασταν αρκετά σταθεροί στις στιγμές που ανακτούσαμε την κατοχή από τον αντίπαλο.
Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα που είναι πολύ καλή τόσο με την μπάλα όσο και χωρίς αυτήν. Όμως, όταν καταφέρνεις να την κερδίσεις πίσω, πρέπει να είσαι πολύ πιο ψύχραιμος, πιο αποφασιστικός και πιο αποτελεσματικός στην τελική προσπάθεια. Γενικά, πρέπει να αξιοποιήσουμε καλύτερα τα αθλητικά μας χαρακτηριστικά και, πάνω απ’ όλα, να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την ίδια μας την ομάδα».



















