Μικρούτσικος για το Survivor 4: Είναι στημένο (vid)

Μικρούτσικος για το Survivor 4: Είναι στημένο (vid)

«Ξέρετε ότι κάνουν τρεις υποτιθέμενες αποχωρήσεις;»

Μία απίστευτη αποκάλυψη έκανε σήμερα (22/4) στο Ευτυχείτε ο Ανδρέας Μικρούτσικος που βρίσκεται εκεί κάθε Πέμπτη. Ο παρουσιαστής θέλησε να σχολιάσει το χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ και μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι το παιχνίδι είναι στημένο! Επίσης, ο Πάνος Καλίδης σχολίασε όσα συμβαίνουν εσχάτως στο Survivor, με τον γνωστό τραγουδιστή να αναφέρεται και στον Τριαντάφυλλο, εξηγώντας την κίνησή του να ζητήσει από τον κόσμο να τον διώξει από το παιχνίδι.

«Ξέρετε ότι κάνουν τρεις υποτιθέμενες αποχωρήσεις; Κάνουν τρεις αποχωρήσεις. Σήμερα φεύγει ο ένας, μετά ο άλλος, μετά ο άλλος», είπε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας επεσήμανε ότι μπορεί να ξαναγυρίσουν κάποια σκηνή αλλά κάτι τέτοιο δεν υφίσταται καθώς θα χανόταν όλο το νόημα, δεν θα βλέπαμε τις σωστές αντιδράσεις.

Τότε ο Ανδρέας Μικρούτσικος συμπλήρωσε:

«Εγώ πιστεύω ότι αν γυρίζουν τρεις υποτιθέμενες αποχωρήσεις και όχι μία, όλα αυτά είναι αντιδράσεις. Και παίρνουμε μία από τις τρεις που θα γίνει πραγματικότητα με βάση την ψηφοφορία. Εγώ είμαι της λογικής του Big Brother που έχει παντού κάμερες και ξέρω ότι το Survivor είναι στημένο. Ο παρουσιαστής βγαίνει στο ραδιόφωνο την ώρα που εμείς… Έχει γίνει κι άλλες φορές όχι με τη γέννα.».

Η Έλενα Πολυκάρπου που μιλά με την παραγωγή είπε πως αυτό που ανέφερε ο Ανδρέας Μικρούτσικος έχει συμβεί μόνο μια φορά.

Πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ